TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödemiş’te sergi heyecanı

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi 2013/2014 Eğitim Öğretim yılı yılsonu nakış sergilerinin sondan bir önceki 13. sergisi Bademli beldesinin eski belediye binasında görücüye çıktı. Sergi açılışına Ödemiş Belediye meclis üyesi ve eski bademli belediye başkanı Selahattin Kundak, Bademli Muhtarı Mehmet Baş, Kemenler, Mescitli, Balabanlı, Ovakent, Yolüstü mahallerindeki kurs öğretmenleri, kursiyerleriyle birlikte katıldılar.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 07:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ödemiş’te sergi heyecanı

Sergiye Bademli mahallesinden yoğun bir katılım oldu. Sergi açılışında konuşan Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin hayat boyu öğrenmenin önemine değinerek, kursların kursiyerlerin sosyal yaşamlarında oluşturduğu olumlu katkılardan söz etti.

Açılış öncesi Bademli beldesi kursiyerlerinden Ayşe Küçükşentürk ve Fatma Özsoy ikinci baharlarını yaşamalarına rağmen kursa devamlılık ve başarılarında dolayı teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Ayşe Küçükşentürk’ün Mehmet Küçükşentürk de eşinin kursa gitmesinin onun sağlığına olumlu katkılar yaptığını ve çok mutlu olduklarını söyledi.

Protokol üyeleri tarafından açılışı yapılan sergi el emeği göz nuru ürünler beğenildi. Sergi sonrası kursiyerlerin hazırladığı ikramlar katılımcılara sunuldu. Serginin 3 gün boyunca açık kalacağı bildirildi.

(İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.