TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turizm zabıtası iş başında

Menderes Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle sahil bölgelerinde yaşanacak yoğunluk nedeniyle Turizm Zabıtasını kurdu. İş başı yapan ekipler, denetimlere başladı

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2014 07:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Turizm zabıtası iş başında

Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yaz aylarının gelmesi ve okulların tatile girmesinin ardından Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli’de ki yoğunluğa karşı hazırlıklarını tamamladı. Yaz aylarında nüfusun iki hatta üç katına kadar çıktığı bölgeler için Turizm Zabıtası devreye girdi.

VATANDAŞA HİZMET İÇİN

Bütünşehir yasasının ardından Menderes’in turizm bölgesi olduğunu hatırlatan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli’de yaz aylarının gelmesiyle birlikte nüfusta büyük bir artış yaşanıyor. Bu artışa karşılık vatandaşların rahat bir şekilde tatillerini geçirebilmesi için bir takım önlemler alıyoruz. Turizm Zabıta Ekibi de bu kapsamda oluşturuldu. Zabıta Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen uygulama ile vatandaşlarımızın sorunsuz bir tatil geçirmesini amaçlıyoruz” dedi.

ÖZEL EKİP

Kurulan ekibin özel olarak hazırlandığını kaydeden başkan Soylu, “Turizm Zabıta Ekibi’ni oluştururken bazı kriterleri ön planda tuttuk. Ekipteki arkadaşlarımız seyyara karşı önlemleri alırken, çevredeki işletmelerde de kontrollerini yapacak. Yurtdışından ilçemize tatil için gelecek turistleri de düşünerek ekipteki arkadaşlarımızın yabancı dil bilmesine dikkat ettik. Böylece hem yerli hem de yabancı turistin şikayetlerini kısa sürede çözeceğiz. Huzurlu bir Menderes için verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.