TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MASAL GİBİ DÜĞÜN

Gaziemir’in köklü ailelerinden Gaziemir Seydiköylü Nazım ve Sevinç Özdemir’in Aller Tour Satış Yöneticisi ve  4 yıldır TTF İzmir Futbol Hakemi olan oğulları Andaç Özdemir ile Sarnıç’ın saygıdeğer ailelerinden Bulgaristan göçmeni Sedat ve Gülten Aydın’ın Kartaş Kara Taş.San.Tic Ltd.Şti. Fınans Muhasebe Sorumlusu biricik kızları  Zeynep Aydın Bizim Bahçe Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen masal gibi bir törenle dünya evine girdi

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 07:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MASAL GİBİ DÜĞÜN

ULAŞ AŞIK - Düğünün yanısıra geleneklere uygun bir gün öncesi kız evinde kına gecesi düzenlendi ve Balkan ezgileri payduşka, damat halayı geceye damgasını vurdu. Tüm konuklar gönüllerince eğlendi.

LİSE ARKADAŞI, YOL ARKADAŞI OLDU

2003 yılında Gaziemir Lisesi’nde eğitimlerine devam ederken tanıştıklarını ve üniversitede iken sosyal medya sayesinde tekrar iletişime geçerek bu arkadaşlığın aşka dönüştüğünü söyleyen Zeynep ve Andaç çifti, 2009 yılından bu yana devam eden birlikteliklerini 14 Eylül gecesi Bizim Bahçe Kır Düğün Salonu’nda yapılan görkemli törenle dünya evine girerek sonsuza dek bu aşkı yaşamaya ve mutluluğa evet dediler. Çiçeği burnunda yeni çiftimiz Andaç ve eşi Zeynep gazetemize yaptığı açıklamada, “Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Gaziemirli ve Sarnıçlı tüm dostlarımıza arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Allah herkese ömür boyu sürecek mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin” diye konuştu.  Düğününün ardından balayı yapacakları Thor Luxury Hotel’e gitmek üzere Bodrum’a yola çıkan genç çiftimize EGE’de BUGÜN gazetesi olarak sonsuz mutluluklar diliyoruz.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.