TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Yeni’ kelimesini söylemekle ‘yeni’ olunmuyor

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın, seçimin ardından yaptığı balkon konuşmasında, defalarca ‘yeni dönem’ vurgusunda bulunduğunu hatırlatarak, “Ancak başına ‘yeni’ kelimesi eklemekle ‘yeni’ olunmuyor. Yenilik söylemde değil, eylemde olmalıdır" dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2014 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
‘Yeni’ kelimesini söylemekle ‘yeni’ olunmuyor

Partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Şerafettin Kılıç, Başbakan Erdoğan'ın 'yeni dönem' vurgusuna dikkat çekti. Kılıç, "Yeni dönem, gerçekten yeni bir anlayış üzerine inşa edilecekse, ilk yapılması gereken, ‘Partinin değil Türkiye’nin geleceğini düşünmek’ olmalıdır. Şartlar ne olursa olsun, gücün değil hakkın ve haklının yanında yer alınmalıdır. Şeffaf, şaibesiz ve dürüst bir yönetim anlayışı ortaya konulmalıdır. Sömürgeci ekonomi değil, adil düzen savunulmalıdır. Batı kulübüne girmenin değil, İslam birliğini kurmanın mücadelesini verilmelidir. Ancak o zaman yeni bir dönemden bahsedilebilir” şeklinde konuştu.

SP olarak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ülke yöneticilerinin icraatlarında, “Hayra motor, şerre fren olma” görevini aynı titizlikle sürdürmeye devam edeceklerinin altını çizen Kılıç, “Mücadelemiz, ‘onlar cumhurbaşkanı, başbakan oldu, biz de olalım’ mücadelesi değil. Bizim derdimiz makam derdi değil, hizmet aşkıdır, millet aşkıdır. Herkes bilsin ki bundan önce olduğu gibi bundan sonra da iktidarın doğru hizmetlerini teşvik etmek, yanlış faaliyetlerini engellemek için her türlü gayret ve çabanın içinde olacağız. Kınayıcıların kınamasından korkmadan, hak bildiğimiz doğruları en gür sesle haykırmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.