TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’de Bayram coşkusu

AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenin de Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin devam etmesi için 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek verilmesi gerektiğine dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2014 07:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Parti’de Bayram coşkusu

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

AK Parti İzmir İl Teşkilatı İzmir Termal Otel Kardelen Salon’unda gerçekleşen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törene, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir Milletvekili Nüket Hotar, AK Partili Meclis Üyeleri, Kadın, Gençlik Kolları ile teşkilat mensupları katıldı. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican yaptığı konuşmada Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Gazze’de yüzlerce Müslüman’ın hunharca katledildiğini belirten Delican, “Bizlerin sorumluluğu bu olayların ardından daha da arttı. Dünyada bu zulme tek başına karşı duran Başbakanımız Tayyip Erdoğan bu davaya sahip çıkarak dünya çapında insanlığa çok büyük ders vermektedir. Adaletin tesisi için mücadele veren başka lider yoktur. Bizler adaletin tekrar tesisi için onun çıktığı yolda gece gündüz hizmet etmeliyiz. Türkiye’nin gelişen dünyada yerini alması, yeni Türkiye’de yerini alabilmesi nerdeyse cumhuriyetin ilanı kadar önemli bir olay. Bizim için çok önemli bu tarihi sorumluluğu hep beraber alacağız ve ilk turda 10 Ağustos’ta büyük liderimiz uzun adam Recep Tayyip Erdoğan’ı kucaklayacağız” dedi.

BAŞARISIZLIĞA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandıklara sahip çıkmaları için parti mensuplarına çağrıda bulunan Delican, “Bugüne kadar seçimlerde oynanan oyunları yine oynanamaya çalışacaklar. Oylarınıza sizler sahip çıkacaksınız. Bir oy bile bizim için çok önemli. Bu seçimde 24 milyon 1 oy alan seçimi kazanacak. Başarısızlığa tahammülümüz yok” diye konuştu.

HERKES GÜNDOĞDU’YA

2 Ağustos’ta İzmir Gündoğdu Meydanı’nda Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan mitingin İzmirliler’in desteğiyle çok güzel geçeğine inandığını belirten Delican, “İzmirlilerle buluşacağımız günde büyük ustaya cumhurbaşkanlığı yolunda güzel bir miting yaşatacağız ve yeni Türkiye heyecanını paylaşmak için hep birlikte Gündoğdu Meydanı’nda olacağız. 10 Ağustos’ta yeni bir dönem başlayacak. İzmir eski olan her şeyi geride bırakıp tarihe tertemiz yeni bir sayfa açacak” dedi. Teşkilat mensupları karşısında heyecanlı olduğunu söyleyen Delican, “Heycacanımı maruz görün çiçeği burnunda bir il başkanıyım ama sizin karşınızda heyecanlanmamak mümkün değil. Bu heyecanı yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Bayramınızı kutluyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

AK Parti ailesiyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek konuşmasına başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Nüket Hotar, “Her geçen gün daha çok benimsediğim AK Parti ailemiz olarak tanımladığım sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyarım ve yaklaşan bayramınızı kutlarım” dedi. Konuşmasına, Gazze’de yaşanan insanlık dramına vurgu yaparak devam eden Hotar, “Türkiye’de yaşanan birlik ve beraberliğe ne kadar şükretsek az” dedi. Hotar konuşmasında şunları kaydetti, “Bu birlik ve beraberliğin tadına doya doya varamıyoruz. Gazze’de yaşananlar Suriyede’ki olumsuzluk bunlar bizim birlik ve beraberliğimizi doya doya yaşayamamıza sebep oluyor. Sahip olduğumuz inanç vicdanen bize bu duyguları yaşamamızı engelliyor. Allah bizi onlardan olmaktan korusun birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Sayın Başbakanımız konuşmalarında, Gazzede olanlara sesi çıkanın tek ülkenin Türkiye olduğunu söylüyor. Biz ses çıkartmadığımız zaman Türkiye’nin bağımsızlığını dünyaya gösteremeyiz. Dünyada böyle bir duruşu gösteren liderin de arkasında olacağız. Bu söylemler bir yerde kalıyor” diye konuştu.

GÜCÜMÜZÜ ARTTIRARAK KORUYACAĞIZ

Söylemlerindeki gücü arttırarak korumak için 10 Ağustos’ta Türkiye’nin kaderini belirleyeceklerinin altını çizen Hotar, “Ya Türkiye AK Parti iktidarından önce olduğu gibi ekonomisi alt üst olmuş bir konuma gelecek ya da gelişimini arttırarak devam ettirip bir dünya lideri olarak devam edecek. Bizim buradaki sorumluluğumuz bir kat daha artmış durumda. Bir öneceki seçimlerde hep isimler için çalışıyorduk. Ancak şimdi her şeye katkı sunmuş olan büyük lider Sayın Başabakan Recep Tayyip Erdoğan için çalışacağız. Son grup toplantında Başbakan, ‘Sizin gibi yol arkadaşlarım olduğu için teşekkür ediyorum’ dedi. Dolayısıyla seçim sürecinin başlattığımız bugünde seçimin önemini bir kez daha idrak ederek çalışmaya devam etmeliyiz” diye konuştu.

YAPTIKARIMIZIN HESABI YOK

Çantamız çok dolu diyen Hotar, “Yaptıklarımızın hesabı yok, bizim gençlere şunu hatırlatmamız lazım, bu gençler AK Parti iktidara geldiğinde 8 yaşındaydı onlar kitaplarını masalarında buldular. Akıllı tahtalar, kitap bulamayan çocuklara tabletler verildiği görüldü. Bu gençler önceden beri bu sürecin böyle geldiğini zannedebilirler. Ancak onlara AK Parti’nin ülkeye kazandırdıklarını anlatmalıyız. Sağlıkta da aynı şekilde 1998 yılının SSK Hastanelerindeki kuyrukları gördük. O zamanki SSK Genel Müdür şimdi bir siyasi partinin genel başkanı sorulduğu zaman ‘Ne yapayım nüfus arttı’ dedi. Bunları halkımızla paylaşmamız lazım” dedi.

“HERKESE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

İnançları gereği oy veren herkese layık olmaya çalıştıklarını belirten Hotar, “Dolayısıyla sağlıkta, ulaşımda, haberleşmede AK Parti devrim gibi değişiklikler yaptı. Bizden önce engelliler gibi bir konu yoktu. Ülkenin 8 buçuk milyonu engelli. Bu mevzuatı AK Parti iktidarı çıkarttı. Sokaklarda engelli göremiyorduk çünkü böyle bir bilinç yoktu. Şimdilerde memur, öğretmen olup çalışabiliyorlar. Karşıyaka Tünellleri bizden öneki iktidarları olsa hala yapılmaya devam ediyorlardı. Biz onları aştık. Sadece o icraatları kullananların bile AK Parti’nin neler yaptığını görür” ifadelerini kullandı.

SLOGAN SÖYLEMDEN FARKLI

Siyaset ilkelerle yapılıyorsa, geleneği varsa yazılı kurları varsa diğer partilerin adaylarının bunların hiçbirine uyulmadığına belirten Hotar, “Yönetimler sindirebilir ama tabanların sindiremediğini biliyoruz. Onlardan da ülke birliğini devam ettirme adına Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oylarını rica ediyoruz. İçlerine sinmeden baskıyla tepeden inme ithal bir adaya oy vermektense ülke için adeta elini değil başını taşın altına oy vermeyi tercih ederler diye düşünüyorum. Sloganları bile söylemlerini tersinde. Çatı aday, ‘Ben siyaset üstü bir adayım’ diyerek profil çizdi, sloganı ise, ‘Ekmek için Ekmeleddin.’ Ekmek asgari bir ihtiyaçtır. Bir devlet ülkesinin ekmek ihtiyacını karşılamıyorsa zaten devlet olmaz. Devlet, uluslararası başarıyı koyar, istikrarı koyar. Çatı aday en üstte olduğunu söylüyor ama sıradan bir sloganla yola çıktı. Onu destekleyen partilerin yönetimini biliyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.