TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zehir tacirlerine operasyon

Afyonkarahisar’da polisin düzenlediği operasyonlarda 45 gram esrar, 50 adet ecstasy hap ile bin 557 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 16 kişi gözaltına alındı

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2014 08:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Zehir tacirlerine operasyon

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu kullanımıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar kapsamında, polis tarafından şüphe üzerine durdurularak arama yapılan bir araçta 50 adet ecstasy hap ele geçirildiği ve olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Açıklamada polis tarafından yapılan diğer esrar ve Hint keneviri operasyonları ile ilgili bilgiler verilerek, “Bir araçta yapılan aramada toplam 4,39 gram esrar ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 3 kişi hakkında gerekli işlemler yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir. 11 Eylül günü bir ikamette yapılan aramada 35 gram esrar maddesi ve 6 gr kenevir tohumu ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 1 kişi hakkında gerekli işlemler yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir.

12 Eylül günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan kimlik kontrolleri esnasında şüpheli hareketlerde bulunan 2 şahsın üzerinde 5,85 gram esrar maddesi yakalanmış, şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir. 15 Eylül günü ekiplerimiz tarafından yapılan rutin kontrollerde Erkmen Beldesi civarında ekili olan 12 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup şüpheli şahsın tespiti ile ilgili çalışmalar devam etmektedir” denildi.

Açıklamada son olarak polis tarafından gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonuna da değinilerek şu ifadelere yer verildi:

“15 Eylül günü Bolvadin Sulh Ceza Hakimliği’nden alınan arama ve el koyma kararına istinaden, Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak eş zamanlı 7 farklı adrese yapılan operasyonda bin 557 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara, 3 bin 468 adet doldurulmuş sigara, 322 bin 973 adet makaron ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 8 kişi hakkında gerekli işlemler yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir.” (İHA/AFYONKARAHİSAR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.