TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Sergisi

Ege Bölgesi Görsel ve Plastik Sanatlar Derneği, Cumhuriyetin 91. Yılı onuruna görsel ve plastik eserlerden oluşan sergiyi Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisinde açtı

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2014 10:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Cumhuriyet Sergisi

Birçok sanatçının eserlerinden oluşan serginin açılışına sanatseverler, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Muzaffer Eryiğit ve Meclis üyeleri de katıldı.

Sergi açılışında konuşma gerçekleştiren Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı “Sanat insanın olgunlaşması demektir. Fakat günümüz Türkiye’sinde insanın olgunlaşmaması için ne gerekiyorsa yapılıyor. Bizde aksine insanı olgunlaştırmak için, bu tarz etkinliklere daha çok yer vereceğiz. Sergiye Cumhuriyet adını vermeniz beni ayrıca mutlu etti. Böyle bir süreçte Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız” sözlerini kullandı. Kayalı konuşmasının ardından Ege Bölgesi Görsel ve Plastik Sanatlar Derneği başkanı Serdar Yörük’ün katılımından dolayı kendisine verdiği plaket ve teşekkür belgesini aldı.

Ege Bölgesi Görsel ve Plastik Sanatlar Derneğinin “Cumhuriyet” ismini verdiği sergi 11 Kasım tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisinde gezilebilecek. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.