TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik ve Spor Bayramı’nda anlamlı ödül

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı güreşçisi Mevlüt Arık’ı, Akdeniz Oyunları’ndaki örnek davranışı nedeniyle, “Fair-Play Ödülü’ne layık gördü. Arık, bu oyunlardan altın madalya ile dönmüştü

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2014 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gençlik ve Spor Bayramı’nda anlamlı ödül

İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları sadece elde ettikleri başarılar, kazandıkları madalya ve kupalarla değil, centilmenlikleriyle de takdir topluyor.

Büyükşehir Belediyesi güreş takımının başarılı sporcusu Mevlüt Arık, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Fair-Play Ödülü’ne layık görüldü.

Dünya Güreş Federasyonu (FİLA), 17.Akdeniz Oyunları'nda çeyrek final müsabakasında Cezayirli Mouatez Djedaiet'in sakatlanmasının ardından, hakemleri uyararak sağlık ekibinin müdahale etmesini sağlayan Mevlüt Arık’ın bu davranışından övgüyle söz ederek, diğer sporculara da örnek göstermişti. Akdeniz Oyunları’nı altın madalya ile kapatan Arık, Milli Olimpiyat Komitesi’nin verdiği Fair-Play Ödülü ile aynı şampiyonada, “iki ödül” birden kazanmış oldu.

Türkiye güreş tarihine bu ödülü getirdiği için çok mutlu olduğunu belirten Mevlüt Arık, “17. Akdeniz Oyunları’nda yaşadığım şampiyonluğun bu ödülle pekişmesi beni inanılmaz mutlu etti” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.