TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’den MHP’ye jest

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Teşkilatı, düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2014 07:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP’den MHP’ye jest

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Teşkilatı, düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törene CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP Bursa Milletvekili Turan Tayan ve Sena Kaleli de katılırken, Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Prof. Dr. Çetin Elmas, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun yüzde 60 oy alacağını söyledi.

SEÇİM ÇALIŞMALARI GAYET İYİ GİDİYOR

MHP Bursa İl Teşkilatı’nın Kültür Park'ta düzenlediği bayramlaşma merasimine; CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP Bursa Milletvekili Turan Tayan ve Sena Kaleli de katıldı. Törene katılan Bahçeli’nin Başdanışmanı Prof. Dr. Çetin Elmas gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun yüzde 60 oy alacağını savundu. Her seçim öncesi bu tür manipülasyonlar yapıldığını belirten Elmas, "30 Mart’ta yerel seçimler oldu. Bundan daha iyi kamuoyu yoklaması olamaz. O seçimlerde AK Parti yüzde 43 oy aldı. Şu anda nasıl oluyor da 10 puan artıyor? Milletimizin bu tür manipülasyonlara gelmeyeceğini düşünüyorum. Bizim tahminlerimize göre Ekmeleddin Bey yüzde 60 civarında oy alacaktır. Seçim çalışmaları da gayet iyi gidiyor" dedi.

SEÇİME KATILIM YÜKSEK OLACAK

Seçimlere 12 gün kaldığını hatırlatan Elmas, kamuoyu yoklamalarında ise Ekmeleddin İhsanoğlu'nun sürekli yükselen bir ivmesinin olduğunu söyledi. AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oylarının geriye doğru gittiğini ifade eden Elmas, "Bu ivmeye baktığınız zaman Ekmeleddin Bey’in oylarının yüzde 60’ı bulacağını düşünüyorum. Gördüğümüz kadarıyla seçime katılım yüksek olacak. Dolayısıyla AK Parti'nin en fazla yüzde 43’te kalacağını düşünüyorum. Ekmel Bey ilk turda bu işi bitirir" diye konuştu. (İHA/BURSA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.