TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMAF’tan Selvitopu’na ziyaret

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu ziyaret etti. İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak ve federasyon bileşeni dernek başkanları ile delegelerin yer aldığı ziyarette İMAF ekibi Selvitopu’na yeni görevinde başarı diledi

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2014 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İMAF’tan Selvitopu’na ziyaret

İDRİS YİĞİZ

İMAF 30 Mart yerel seçimlerinden sonra seçilen belediye başkanlarına yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İMAF Genel Başkanı Irmak ve arkadaşları, yeni başkan ile sohbet etti.

Başkan Selvitopu, İzmir’in Mardinli nüfus açısından önemli bir kent olduğunu kaydederek, “Özellikle benim başkan olduğum Karabağlar ilçesi Mardinli kardeşlerimizin yoğunlukta olduğu bir ilçe. Çalışanlarımız ve ekibimiz içinde değerli Mardinli arkadaşlarımız var. Daha da önemlisi Mardinliler ilçemize güç katan önemli bir renktir. İMAF’ın çalışmalarını da bu açıdan anlamlı buluyoruz. Ziyaretimiz ve dilekleriniz için de çok teşekkür ederiz” dedi.

İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak da, Başkan Selvitopu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, “Sizin daha önce büyükşehir belediyesindeki görevinizden tanıyoruz. Karabağlar’a bu tecrübelerinizle önemli hizmetler sunacağına inanıyoruz. Biz de İMAF olarak yerel yönetimlerimizin takipçisi ve destekçisi olmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki, hep birlikte Karabağlar’ı daha ileri bir noktaya götüreceğiz” diye konuştu.                                                                                                                                  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.