TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli meclisi, huzurevini şenlendirdi

Karabağlar Kent Konseyi Emekli Meclisi Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret etti. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Korosu’nun katıldığı etkinlikte huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2014 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Emekli meclisi, huzurevini şenlendirdi

Karabağlar Kent Konseyi çalışmalarını sürdürüyor. Konsey bünyesinde çalışmalarını sürdüren Emekli Meclisi Huzurevi’ni ziyaret ederek, yaşlıları yalnız bırakmadı. Kent Konseyi Başkanı Uğur Yelekli ve Yürütme Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyarette ADD korosu şarkılarıyla, huzurevi sakinlerine unutulmaz anlar yaşattı.

 ÜLKEMİZİN EMEK VERMİŞ DEĞERLERİ

Kent Konseyi Başkanı Yelekli, Türkiye’nin yaş almış insanlarına çok şey borçlu olduğunun altını çizerek, “Bu ülke için yıllarca çalışmış, emek vermiş, evlatlar yetiştirmiş sizlere çok şey borçluyuz. Emekli meclisimiz, elden geldiğinde Yeşilyurt Huzurevi’ni yani sizleri ziyaret ediyor. Biz, bu buluşmalarımızı daha da sıklaştıracağız. Birlikte eğleneceğiz, birlikte dertleşeceğiz. Her zaman sizinle olduğumuzu bilin. Sizin gibi yaş almış değerlerimizin tecrübeleri ve maneviyatı bizim için çok kıymetlidir” dedi.

BİRBİRİMİZİ ANLIYORUZ

Karabağlar Kent Konseyi Emekli Meclisi Başkanı İhsan Ak da, huzurevi sakinlerini hiçbir zaman unutmadıklarını ifade ederek, “Bizler de yaşlı olmanın sıkıntılarını bilen insanlarız. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Bu nedenle bu dayanışmayı daimi kılacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ADD Korosu ve koro gönüllüleri nostaljik şarkılardan ve yeni şarkılardan bir dinleti sundu. Huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.