TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Başkan, Toptaş’ı topa tuttu

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper MHP’li Mehmet Toptaş ile ilgili sert açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 07:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP’li Başkan, Toptaş’ı topa tuttu

MHP’li Mehmet Toptaş’ın 2014’te yerel seçimlerden sonra yaptığı açıklamalar CHP Bayraklı örgütü tarafından sert bir dille eleştirildi. İlçe yönetim kurulu açıklama yapan İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “MHP ile CHP Cumhurbaşkanlığı adayı için görüşme yaparken MHP’li Toptaş’ın CHP’li bir Belediye Başkanı hakkında yaptığı açıklamalar Bayraklı halkının kafasını karşıtırdı” dedi.

Alper açıklamasına söyle devam etti: “MHP Bayraklı Belediye Başkan adayı olan Mehmet Toptaş’ın açıklamalarını büyük bir dikkatle okudum. Yaptığı açıklamalarda kendisinin MHP ile olan gönül bağından bahsetmiş ve yaptığı görevleri kamuoyu ile paylaşmaya çalışmış. Ancak; yapılan açıklamaların içinin boş olduğu ve MHP tabanın kendisine itimat etmediğini yapılan seçim sonucu bütün kamuoyu tarafından açık bir şekilde görülmüştür.”

AKP’YE Mİ GEÇECEK?

MHP’lİ Toptaş’ın AKP’ye transfer olacağını düşündüklerini dile getiren Alper, “Ayrıca kendisinin çizgisinin çok net olduğunu ifade etmiştir. Demokrat Parti’de yıllarca siyaset yapmış bir ismin daha sonra bir sabah uyanarak, ‘Bundan sonra MHP’den siyaset yapacağım’ diyerek çizgisini değiştirmesi ve bundan sonrada ne yapacağı bilinmeyen bir insanın çizgisinin nasıl olurda ‘net’ olduğunu düşünebiliriz.

Ayrıca; yerel seçim süreci seçimlerinde birçok yerde MHP ve CHP tabanı AKP’ye karşı açık açık olmasa da dayanışma içinde olarak güçlü oldukları yerlerde birbirlerine destek verdiklerini gördük. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP genel başkanlarının bir araya gelerek ortak bir aday çıkarmak için görüşmeler yaparken, MHP Bayraklı adayını sürekli CHP’li bir Belediye Başkanı için ortaya attığı yalan ve iftira açıklamaları bizi ve görüştüğümüz MHP’li dostlarımızı şaşkına çevirmiştir.

Bayraklı’da görüştüğümüz siyasetçilerin ortak görüşü, ‘Mehmet Toptaş AKP’ye transfer olmak için alt yapısını hazırlandığı’ yolunda oldu” şeklinde konuştu.

SÜREKLİ DENETLENİYOR

CHP’li başkan Alper konuşmasına şu şekilde devam etti: “Oysa Bayraklı’da Toptaş gibi sürekli Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’ın yolsuzluk yaptığı iddiaları üzerine muhalefet eden AKP’lilerin bugün nerde olduklarını hep birlikte görüyoruz. Kendi teşkilatları bile onlara itibar etmemiş olacak ki; bugün siyasi arenada yoklar.

Mehmet Toptaş, uzun zamandan beri yaptığı yalan dolan açıklamalar ile sanki Bayraklı Belediyesi’nde bir yolsuzluk varmış gibi bir algı yaratmaya çalışıyor. Oysa Sayın Toptaş meslek olarak mali müşavirlik yapıyor. Hem Belediye hem de Belediye’ye ait kurumların devlet yetkilileri tarafından sürekli denetlendiğini bizden daha iyi biliyor. 

ELİNDEKİ BELGELERİ SAVCIYA GÖTÜR

Toptaş’ı elinde bir belge var ise ve buna dayanarak konuşuyor ise bu belgeleri savcılığa götürmeye davet eden CHP’li Alper, “Yok, elinde bir şey yoksa daha fazla konuşma git evinde otur. Böyle saçma sapan iftiralarınla İzmir kamuoyunu ve Bayraklı halkını boş yere meşgul etme” (HABER MERKEZİ)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.