TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal güvenlik merkezi açıldı

İzmir Sosyal Güvenlik Kurumu’nun 2012 yılının Ocak ayında tadilat nedeniyle boşaltılan merkez binası tekrar hizmete açıldı

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2014 11:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sosyal güvenlik merkezi açıldı

DAVUT İPEK - İzmir Sosyal Güvenlik Kurumu’nun 2012 yılının ocak ayında tadilat nedeniyle boşaltılan merkez binası, bina güçlendirme tadilatının bitmesinin ardından tekrar hizmete açıldı. SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı’nın 2008 yılında birleşmesiyle Sosyal Güvenlik Kurumu adı altında hizmet vermeye başlayan kurum, “Değişimi Hisset, Değişime Ortak Ol” sloganıyla tüm Türkiye’de hizmet birimlerini modern yapıya kavuşturmak için çalışmalar başlatmıştı. Bu çalışmaların İzmir ayağında Sosyal Güvenlik Kurumu şu an toplamda yirmi altı sosyal güvenlik merkezi ile hizmet vermekte. Yeni tasarımı ve görünümüyle modern bir yapıya kavuşan merkez binasının açılışı saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Engin Bilgili bir konuşma yaptı. Konuşmasında merkez binasının güçlendirme tadilatında emeği geçen hükümet ve il yöneticilerine teşekkürlerini sunan Bilgili, “İzmir’in en büyük Sosyal Güvenlik Merkezi’nin açılışını yapıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verme çabası ile çıktığımız bu yolda şu an her türlü sistemsel ve fiziki yenileme çalışmalarıyla beraber, son derece hijyenik bir ortamda merkez binasını hizmete sunuyoruz. Konak Sosyal Güvenlik Merkezi ilimizin ulaşım arterlerine yakınlığı dolayısıyla diğer ilçelerden gelen vatandaşlarımızla birlikte günlük 1500 ile 1800 civarındaki vatandaşımıza hizmet verecek. Son derece modern bir şekilde dizayn edilen merkez binamızda akıllı sıramatik sistem ile zaman kaybı yaşamadan vatandaşlarımız işlemlerini halledebilecek” dedi.

İZMİR’DEKİ EN BÜYÜK MERKEZ

Bilgili, konuşmasının ardından sözü kurum başkanı Yadigar Gökalp İlhan’a bıraktı. Kürsüye çıkan İlhan, “Öncelikle merkez binamızın açılında emeği geçen herkese ve bugün burada açılış maksadıyla bulunan Sayın Müdürümüz Engin Bilgili’ye, İzmir Vali’miz Sayın Mustafa Toprak’a, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarına, kurum başkan yardımcılarına, daire başkanlarına, Sayın İzmir Tücaret Odası başkanına, Sosyal Güvenlik Kurumu görevlilerine ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Merkezimiz yaklaşık 400 bin vatandaşımıza 192 personelimiz ile hizmet sunan İzmir’deki en büyük merkezimizdir. İzmir’e hayırlı olsun” dedi.

ÇOK DAHA MODERN VE HİJYENİK

Yadigar Gökalp İlhan’ın ardından sözü alan İzmir Valisi Mustafa Toprak, “Merkez binamızın tadilat işlemlerinde emeği geçen herkese, hükümetimize ve diğer tüm görevlilerimize teşekkür ediyorum. Görüldüğü üzere Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Binası artık eskisinden çok daha modern ve hijyenik bir şekilde dizayn edilerek tekrar hizmete açılmıştır. Bugün İzmir ilimizde toplam yirmi altı tane binamız hizmet vermekte. Bu çok güzel bir olay. Buradan tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve İzmir ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. İzmir valisi Mustafa Toprak’ın konuşmalarının ardından kurdele törenine geçildi. Kurdele  töreninden sonra katılımcılara merkez müdürlüğünün tanıtımı yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.