TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZBAN’da “TUVALET” krizi

Yolcu kapasitesinin arttırıldığı İZBAN’da bekleme süresi hasta ve yaşlıları zor durumda bırakırken, yetkililer de bu duruma kayıtsız kalıyor

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 06:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZBAN’da “TUVALET” 	krizi

DİLEK BAKIRKAYNAK

Disk Emekli-Sen Konak 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Yılmaz, aylardır süren “Tuvalet” krizine çözüm bulunması yolunda yetkililer ile görüştüklerini fakat bu durum karşısında duyarsız kalındığını iddia etti.

İZBAN’ın açıldığı günden bugüne emeklilerin, yaşlıların hatta çocukların bile problem yaşadığını belirterek gazetemize bir açıklama yaptı. İZBAN’da en az 15 dakika bekleme süresinin olduğunu belirten Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada; “İZBAN, otobüs derken dakikaları hesaba vurduğumuzda genel olarak yaklaşık 1 saate yakın yaşlılarımız, hastalarımız tuvalet ihtiyacını karşılayamıyor. Maalesef İZBAN yetkilileri buna duyarsız kalıyor. Biz bunu yetkililere iletmemize rağmen bugüne kadar böyle bir şey gerçekleşmedi. İZBAN’da 1-2 ay önce tadilat işleri başlamıştı. Acaba tuvalette yapılacak mı dedik. Kendi işletmelerini genişletiyor yolcu kapasitesini arttırıyorlarmış. Ona rağmen talebimize cevap verilmedi. Özellikle hastaneden çıkan hastalar aktarma da beklerken ihtiyaçlarını karşılayacak yer bulamıyorlar. Bize bu talebimiz karşısında verilen gerekçe ise tuvaletin güvenliğini nasıl sağlayacakları. Bu kadar yolcu taşırken, bu güvenlik sağlanıyor da tuvaletin güvenliğimi sağlanamayacak. Bu soruna bir çözüm bulunmalı. Yetkililere bir kez daha sesleniyoruz. Aksi takdirde konu üzerine farklı protestolarımız olacak. Bizler emekliler olarak bu ihtiyacın karşılanmasını istiyoruz. Devlet olarak insanlarınıza sahip çıkın çağrısında bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.