TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka bahara “MERHABA” dedi

Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı, 'Personel Dayanışması-Bahara Merhaba' pikniğine ev sahipliği yaptı

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2014 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka bahara “MERHABA” dedi

İçinde yer alan donanımlara bakarak '5 Yıldızlı Piknik Alanı' unvanını alan tesislerin açılış kurdelesini, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, eski başkan Cevat Durak, bürokratlar ve çalışanlar kesti. Başkan Akpınar, "Bu tesisin, Karşıyaka'nın turizm potansiyeline katkı koyacağını düşünüyorum" dedi. Yamanlarda, 18 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve içinde onlarca yan tesis barındıran Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı baharı, Personel Dayanışma Pikniği ile karşıladı. Yüzlerce personel, büyük bir coşkuyla 'Bahara Merhaba' dedi. İçinde; arıtma tesisi, Yamanlar Köyü’ndeki üreticilerin satış yapabileceği 7 adet organik ürün standı, kasap, restoran, kafeterya, çadır alanı, sabit mangallar, çeşmeler, umumi tuvaletler, yangın dolapları, revir ve otopark barındıran tesiste yapılan pikniğe, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, eski başkan Cevat Durak, meclis üyeleri, bürokratlar ve yüzlerce belediye çalışanı katıldı. Başkan Akpınar, tesisisin yapımına katkı sağlayan eski Belediye Başkanı Cevat Durak'ı evinden aldı. Akpınar ve Durak piknik alanına birlikte girdi. Bir süre piknik alanını, stantları ve masaları gezen ikili, açılış kurdelesini de birlikte kesti. Piknik alanında çocuklar için oyun alanları da oluşturuldu.

“SEPETİNİ ALAN GELSİN”

Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı'nın, ilçenin turizm potansiyeline katkı koyacağını söyleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Ankara'da, bakanlıklarda, masa başında, doğanın katledilmesine yönelik kararların verildiği bir süreci yaşıyoruz. Karşıyaka, insanların mutlu ve dayanışma içinde yaşadığı bir yer. Doğayı korumak ve insanların daha rahat nefes alacağı alanları yaratmak da bizlerin görevi. O açıdan bu tesisin önemli olduğunu düşünüyorum. Sepetini eline alan herkesi piknik yapmaya davet ediyorum" dedi.

BİRLİK MESAJI

Başkan Akpınar, tesisin yapımında emeği geçen eski belediye başkanı Cevat Durak'a da teşekkür ederek, "Karşıyaka'da, birlik ve beraberlik ruhu var. 'Biz yaptık, biz yapacağız, bundan sonra da birlikte olacağız' anlayışı var" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.