TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Betül babasına, herkes Betül’e ağladı

Maden işçisi Ali Yüksel’in geride bıraktığı 8 yaşındaki ikiz çocukları Betül ile Furkan, babalarının mezarı başında gözyaşlarına boğuldu

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2014 07:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Betül babasına, herkes Betül’e ağladı

Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren ve 4 gün sonra maden ocağından çıkartılabilen işçi Ali Yüksel, son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı. Maden işçisi Ali Yüksel’in geride bıraktığı 8 yaşındaki ikiz çocukları Betül ile Furkan babalarının mezarı başında gözyaşlarına boğuldu.

35 yaşındaki maden işçisi Ali Yüksel, hiç istemediği halde evine ekmek götürebilmek için çalışıyordu maden ocaklarında. O da yüzlerce arkadaşı gibi Soma'daki maden ocağı faciasında yaşamını yitirdi. Ailesi ondan gelecek mutlu haberi 4 gün boyunca bekledi. Ölmüş olabileceğini hiç düşünmedi. Yüksel, maden ocağından dördüncü günün gecesinde çıkarılabildi. Yüksel hayatını kaybetmiş, üstelik tanınmayacak haldeydi. Kimlik tespiti için önce Akhisar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kimliği tespit edilince ailesine teslim edildi. Ve Yüksel ailesinin acısı bir kat daha arttı.

Hastane morgundan cesedi alınan Ali Yüksel, defnedilmek üzere Soma Belediye Mezarlığı'ndaki maden şehitliği alanına getirildi. Son yolculuğuna uğurlanan Ali Yüksel’in ardından gözyaşları sel oldu. Maden işçisi Ali Yüksel’in geride bıraktığı 8 yaşındaki ikiz çocukları Betül ile Furkan babalarının mezarı başında gözyaşlarına boğuldu. İkizi Betül ile birlikte babasının mezarını sulayan Furkan, sonra oturdu ama daha fazla dayanamayarak, babasının mezarından ayrıldı. İkizi Betül ise ayrılmadı, annesi Elgül’e sarıldı. Dua ettiler ana kız babalarının mezarı başında, an geldi okşadılar, an geldi toprağını sevdiler, hiç dinmedi gözyaşları. Acılı ailenin bu hali ise mezarlıktaki herkesin içini sızlattı. (İHA/MANİSA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.