TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Önemli kararlar alındı”

Orman Ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu AK Parti kampını değerlendirerek, “Toplantı önemliydi ve önemli kararlar alındı” dedi

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2014 07:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Önemli kararlar alındı”

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen ‘AK Parti 22’nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısında’ önemli kararlar alındığını kaydetti. Bakan Erdoğlu, katıldığı toplantı sonrası kentten ayrılmadan önce, önceki gün kalp krizi geçiren Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i, tedavi gördüğü Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ziyaret etti. Metin’in sağlık durumu hakkında AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'tan bilgiler alan Bakan Eroğlu, hastane çıkışından gazetecilerin sorularını üzerine AK Parti’nin Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği kampı değerlendirdi.

AFYONKARAHİSAR TANITILDI

Toplantının AK Parti için çok önemli olduğunu belirten ve toplantıya katılan bütün milletvekillerinin Afyonkarahisar’dan memnun ayrıldıklarını ifade eden Bakan Erdoğlu, “Çok güzel bir toplantı oldu. Daha önce Kızılcahamam da yapılan toplantıyı Başbakanımız burada gerçekleştirdi. İki gün boyunca güzel bir misafirperverlik yaptık. Toplantı önemliydi, önemli kararlar alındı. Afyonkarahisar'ın tanıtımı açısından da fevkalade oldu. Artık bütün dünyaya Afyonkarahisar ismini duyurdu. Afyonkarahisar olarak güzel bir misafirperverlik yaptığımıza inanıyorum. Zaten Afyonkarahisarlılar son derece candan, misafirperver insanlardır. Misafirperverliğimizi gösterdik. Her şey mükemmeldi. Otel, düzen, tertibat her şey mükemmeldi. Ben emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bu kaliteyi gördükten sonra bundan sonraki toplantılar Afyonkarahisar'da devam eder diye düşünüyorum” dedi. (İHA/AFYONKARAHİSAR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.