TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartal Sivas'ta kanatlanamadı

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 07:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kartal Sivas'ta kanatlanamadı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Sivasspor, sahasında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor'u tebrik etti.

"LİGİ 2. BİTİRME ŞANSIMIZ VAR"

Oyunda üstünlüğü ele aldıklarını ancak yeteri kadar iyi orta yapamadıklarını, ceza sahasına iyi giremediklerini ve bu konuda oldukça zayıf kaldıklarını ifade eden Bilic, "Yeteri kadar şut atamadık. Şut atmak için her seferinde en mükemmel pozisyonu aradık bu da işimizi zorlaştırdı. Bu kadar önde, bu kadar ofansif oynadığınız bir bölümde son pasları iyi yapamazsanız rakip cezayı keser. Bugün yenilmemizin esas sebebi, sahanın son bölümünde, rakip kaleye yakın bölümde yeterli işleri gerçekleştiremememizdir" diye konuştu.

"Maçın tamamında topa sahip olan ve üstün olan taraf bizdik" diyen Bilic, "Bir puanla yetinecek durumda da değildik. Sürekli golü aradık. Maç boyunca gole yakın olan taraf bizdik. Son 25 dakikada ortaya çok farklı bir durumun çıktığını düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

Bir basın mensubunun, son 3 haftada ikincilik yarışında neler olabileceğini sorması üzerine Bilic, "Her şey olabilir. Her maçı kazanmaya çalışmamız gerekiyor. İkincilik yarışında çok büyük bir şansımız var. Kalan 3 maçı da kazanırsak, ligi ikinci bitirmek için büyük bir şansımız olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

"HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK"

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise karşılaşmanın ilk yarısının Beşiktaş'ın üstünlüğüyle geçtiğini söyledi. İkinci yarıda oyunda üstünlüğü ele geçirdiklerini belirten Carlos, "İyi defans yaptık, iyi kontrataklara çıktık, golleri de bulduk. Haklı bir galibiyet elde ettik. Takımımız iyi durumda. Herkes mutlu bir şekilde çalışıyor. Herkesin motivasyonu iyi durumda" diye konuştu.

Takım halinde iyi futbol sergilediklerini dile getiren Carlos, oyuncularını ortaya koydukları futboldan ve farklı galibiyetten dolayı tebrik etti. Carlos, teknik direktörlük kariyerindeki ilk sezonu olduğunun belirtilmesi üzerine, "İyi bir sezon geçiriyoruz. Benim de teknik direktörlük kariyerimdeki ilk sezon gerçekten güzel geçiyor. Burada yalnız değilim, bana yardımcı olan çok iyi profesyoneller var" dedi.

Yardımcılarıyla güzel bir iş çıkardıklarını dile getiren Carlos, "Oyuncularımıza da iyi motivasyon sağlıyoruz, bunun sonucunda güzel sonuçlar elde ediyoruz" ifadesini kullandı.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Roberto Carlos, sarı-lacivertli ekibin ligde şampiyonluğunu ilan etmesine ilişkin görüşlerinin sorulması üzerine, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz, gerçekten hak ettikleri bir şampiyonluktu. Sezonun en iyi takımıydı, haklı bir şampiyonluk aldılar, kutluyoruz" diye konuştu. (AA/SİVAS)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.