TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova’da hayati işbirliği

Bornova Belediyesi ile Kızılay Kan Merkezi, acil durumlardaki kan ihtiyacının sağlıklı ve hızlı bir şekilde karşılanabilmesine katkı sağlamak amacıyla ortak hareket etme ve işbirliği kararı aldı

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2014 07:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bornova’da hayati işbirliği

Bornova Belediyesi’nin etkinliklerinde kan bağışı noktalarının kurulması konusunda fikir birliğine varan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök uyum içinde ortak projeler üreteceklerini belirttiler. Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök, Kızılay Bornova Şubesi Başkanı Fahrettin Dokak ve İzmir Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Burak Yurdakul ile birlikte, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Kızılay Kan Merkezi’nin insanlığın yararına çalışan bir kurum olduğunu ve ihtiyaç sahiplerini kapı kapı dolaşıp uygun kan aramak zorunda bırakmadığını dile getiren Gökay Gök, kan bağışının artması konusunda yerel yönetimlerle yaptıkları işbirliğine büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Olgun Olgun Atila ve Gökay Gök birlikte yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

FARKINDALIK OLUŞTURULACAK

Özellikle sosyal ve kültürel etkinliklerde kan bağış noktalarının kurulması konusunda Kızılay ile işbirliği yapabileceklerini dile getiren Başkan Atila, “Amacımız Bornova’da birlikte bir farkındalık oluşturmak. Bu noktada hayati bir işbirliği planlıyoruz. Bundan sonra bütün organizasyonlarımızla paydaşlarımız arasında Kızılay’ı da görmekten mutluluk duyacağız. Bununla ilgili bölge müdürümüz ve şube başkanımızla fikir birliğine vardık. Bornova halkını Kızılay’a daha fazla kan bağışında bulunmaya teşvik edeceğiz. Birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaşılmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

BORNOVA BİZE GÜÇ KATACAK

Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök de, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya pozitif yaklaşımı nedeniyle teşekkür ederek, “Yapacağımız tüm organizasyonlarda, eğitimlerde Bornova Belediyesi’nin katkısına almak bize güç katacak. Bundan sonraki çalışmalarımız için Bornova Belediyesi’ne şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.