TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kocaoğlu, çözümsüzlükle besleniyor”

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Özel İdare’nin malları ile personelinin paylaşımda ve son açıklamalarına tepki göstererek, “Sayın Kocaoğlu’nda değişen bir şey. Yine hükümeti suçlayarak çözümsüzlükten beslenmeye çalışıyor. Zaten çözüm olursa gündemden düşer” diye konuştu

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2014 08:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Kocaoğlu, çözümsüzlükle besleniyor”

Seçimlerden hemen sonra Aziz Kocaoğlu’nun yine bildiği en iyi işi yapmaya başladığını, mağdur edebiyatına sığındığını ifade eden Şengül, İl Özel İdare’nin mal ve personel paylaşımı konusunda şöyle konuştu: “İl Özel İdare’nin personelini almayacaksın, mallarını hemen isteyeceksin. Bu mallar İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne verilince İzmirlinin oluyor da diğer kamu kuruluşlarına verilince İzmirlinin olmuyor mu? Sağlık Bakanlığı'na ait hastaneler, Milli Eğitim Bakanlığı’na ait hastaneler kimin malı. Bu nasıl bir ayrımcı zihniyettir. Kendisine yakışmıyor.”

HÜKÜMETE, VALİYE ÇATIYOR

İzmirlinin çatışmayı sevmediğini huzur istediğini ifade eden Şengül, “Sayın Kocaoğlu İzmir’e yapacağı hizmetle verdiği sözleri yerine getirmekle gündeme gelsin. Hükümete Valiye çatarak beceriksizliğini kapatmaya çalışmasın. Biz milletvekili olarak buradayız. Ne zaman bizden bir şey istedi de biz yardımcı olmadık. Hangi konuda yardım istedi de biz yerine getirmedik, bunu açıklasın. Bizden talepte bulunsun, yardım istesin; biz her konuda İzmir’in çıkarını korumak adına kendisine yardımcı olmaya hazırız” dedi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.