TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güven’den yoğun İhsanoğlu mesaisi

İlk turu 10 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmalarını sürdüren CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Narlıdere, Menderes, Seferihisar ve Urla’da yurttaşlarla buluştu. İhsanoğlu’na yoğun bir ilgi oluştuğunu ifade eden Güven, halkın artık değişim, dürüst ve temiz siyasetçi istediğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2014 06:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Güven’den yoğun İhsanoğlu mesaisi

İlk turu 10 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmalarını sürdüren CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Narlıdere, Menderes, Seferihisar ve Urla’da yurttaşlarla buluştu. İhsanoğlu’na yoğun bir ilgi oluştuğunu ifade eden Güven, halkın artık değişim, dürüst ve temiz siyasetçi istediğini belirtti. Güven, “İlçelerde CHP örgütünün yönetim kurulu, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarının katıldığı çalışmaların olumlu sonuçlarını 10 Ağustos’ta alacağımıza inanıyorum. Halkımız heyecanla değişimi bekliyor. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nun birleştirici ve bütünleştirici özelliği halk tarafından benimsenmiş, saygı ve sevgiyle karşılanan bir aday. Yurttaşların siyasi kimliği olan bir kişinin aynı zamanda hem bir parti başkanı hem Başbakan hem de Cumhurbaşkanı olmasına sıcak bakmadıklarını gördüm” dedi.

YAZLIKÇILARA SANDIK ÇAĞRISI

CHP Narlıdere’de İlçe Başkanı Cafer Esen önderliğinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaretle başlayan çalışmalar Menderes İlçe Başkanı Muhammer Karabacak, kadın kolları, Meclis üyeleri ve partililerle Özdere pazaryeri ziyareti ile devam etti. Seferihisar’da İlçe Başkanı İsmail Yetişkin ve yönetim kurulu ile toplantı yapılarak çalışmalar hakkında bilgi alan Güven, Urla’da ise İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, ilçe yönetimi ve Meclis üyeleri ile Urla Sanat ve Antika Sokağı’nı ziyaret ederek yazlıkçıları oy kullanmaya çağırdı, Çeşmealtı’nda da gece pazarı gezilerek geç saatlere kadar yurttaşlara Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında görüşleri alındı.

“HALK DEĞİŞİM İSTİYOR”

Güven, tüm ilçelerde gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek şunları söyledi: “Ortadoğu’yu yakından tanıyan Sayın İhsanoğlu, İzmir ziyaretinde ‘Ortadoğu’nun sınırları masa başında, Türkiye’ninki ise kan ile çizilmiştir. Bu yüzden ülkemizi parçalayamazlar’ diyerek çok önemli bir konuyu güzel bir şekilde özetlemişti. İhsanoğlu’nun 14 partinin adayı olmasında toplumumuzu sürekli ayrıştıranların aksine birleştirici özelliği çok etkilidir. Biz yurttaşlarımıza bunu anlattık ve onların da bunun farkında olduklarını gördük. Yazlıktaki yurttaşlarımızın sandığa gitmesi çok önemli bunu anlattık. Herkes çok bilinçli ve umuyorum değişimin ilk adımını hep birlikte atacağız.”

(HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.