TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urla AKM çiçek açtı

Urla’da sergilere, kurslara, söyleşi ve panellere ev sahipliği yapan Atatürk Kültür Merkezi’nin yeni konuğu Gül Arslanoğlu’nun “Yağlı Boya Resim Sergisi” oldu. Doğa temalı, çoğunluğu çiçeklerden oluşan sergiye sanatseverlerin ilgisi büyüktü

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2014 08:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Urla AKM çiçek açtı

SANATSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

Açılışını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın gerçekleştirdiği sergiye Urla Belediye Başkan Danışmanı Belgin Hoşsu, İzmir Sanat Dostları Derneği Üyeleri, Urlalılar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

İzmir Sanat Dostları Derneği’nin üyesi olan Gül Arslanoğlu ilk kişisel sergisini açtığını ve sergisinde doğa temasını kullandığını söyledi. “Sergim, heyecan duyduğum her şeyi insanlarla paylaşmak isteğimden doğdu” diyen Arslanoğlu “Doğayı çok seviyorum. Beni heyecanlandıran bu güzellikleri herkesle paylaşmak istedim” diye konuştu.

SERGİ 12 EYLÜL’E KADAR AÇIK

Açılışın ardından Gül Arslanoğlu’na başarılı sergisi için çiçek ve teşekkür belgesi sunan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar “Renkli serginiz için Urla adına teşekkür ediyorum. Daha nice sergiler açmanızı diliyorum” dedi. Serginin 12 Eylül tarihine kadar ziyarete açık kalacağı belirtildi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.