TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Parklarda müzik dönemi

Bornova Belediyesi parklarda müzik yayınına başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 07:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Parklarda müzik dönemi

Bornova Belediyesi, ilçedeki parkları daha da zevkle vakit geçirebilen alanlar haline getirmek için müzik yayını uygulamasını başlatıyor. Hem eski parklarda hem de yeni yapılacak parklarda uygulanacak projeyle Bornova’nın yeşil alanları müzikle bütünleşecek.

AÇıK HAVA RADYOSU

Parkların genel görüntüsünü bozmayacak şekilde gizlenecek hoparlörlerden klasik müzik başta olmak üzere çeşitli tarzlarda yayın yapılacak. Bir çeşit açık hava radyosu şeklinde çalışacak sistemde ses düzeyi çevreye rahatsızlık vermeyecek şekilde ayarlanacak. Müziğin sesi parklardaki banklarda oturanların duyabileceği yükseklikte olacak. Bornova’da parklarda, yeşillikler içinde zaman geçirmek ayrı bir zevk haline dönüşecek.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Parklarda müzik yayını projesini en kısa zamanda hayata geçirmek için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova’daki parkların sürekli cıvıl cıvıl olmasını istiyoruz. Bu kapsamda görünmeyen hoparlörlerle müzik yayını yapacağız. İnsanlar banklarda otururken, kitap okurken müzik dinlemenin keyfini yaşayacak” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.