TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ramada Kemalpaşa’ya merhaba dedi

Dünyanın en geniş otel zinciri ünvanına sahip ‘Wyndham Oteller Grubuna’ bağlı olan Ramada Hotel Suites İzmir Kemalpaşa, açılışını bir kokteylle kamuoyuna duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2014 06:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ramada Kemalpaşa’ya merhaba dedi

DİLEK BAKIRKAYNAK 

Protokol üyeleri, işadamları ve Ramada Otel üst düzey yöneticilerinin katıldığı kokteylde İzmir Express Grubu da sahne aldı. Otelin Genel Müdürü Ayça Beslen, yaptığı açılış konuşmasında Kemalpaşa’da böyle bir tesise çok büyük ihtiyaç olduğunu belirterek; “EGE konseptinde dizayn edilen 83 Standart, 16 Deluxe, 4 Suit ve 13 Dublex Suitten oluşan farklı kategorilerdeki toplam 116 odası, Türk, Dünya ve Ege mutfaklarından seçkin ve butik lezzetler sunan, sigara içilebilir teras alanı da bulunan Cherry Alacarte Restaurant’ı, Alkollü ve alkolsüz içeceklerin, kokteyl seçeneklerinin sunulduğu Baresto Bar’ı , Modern & teknolojik ekipmanlar ile donatılmış, tümü gün ışığı alan ve aynı zamanda ışık geçirmez motorlu perde sistemlerinin bulunduğu toplantı , seminer ve davet salonları, Türk hamamı ve kapalı havuzu da içine barındıran , cilt bakımı, masaj gibi kişisel bakım hizmetlerinin sunulduğu 1000 m2 alana yayılan , spor, sağlık ve güzellik merkezi, Seçkin referans kitapları arşivinin bulunduğu geniş ve ferah lobby alanı ve kütüphanesi, Fax, printer gibi ofis hizmetlerinin de sunulduğu business center’ı, ile, size gününüzün tüm yorgunluğunu atabileceğiniz ‘çok rahat ve çok konforlu ’ bir konaklama imkanı sunmaktadır” dedi.

“KEMALPAŞA’NIN YÜZÜ OLMAK İSTİYORUZ”

Güler yüzlü ve profesyonel hizmet anlayışı ile Kemalpaşa’nın güler yüzü olmak istediklerinin altını çizen Beslen; “ Başta Kemalpaşa Organize Sanayi bölgesi olmak üzere; Pınarbaşı, Işıkkent, Turgutlu, Salihli, Çiğli, Gaziemir ve Manisa gibi Ege bölgesinin en önemli sanayi noktalarının tam merkezinde bulunan otel İzmir Adnan Menderes havalimanına yalnızca 38 km, İzmir şehir merkezinde yer alan eğlence ve alışveriş merkezlerine ise yalnızca 15 dk. mesafededir. Otelimiz, bölgedeki sanayi potansiyeli gereği, konumu itibariyle ağırlıklı olarak iş ve sanayi dünyasına hizmet ediyor olmasının yanında; antik çağlarda birçok yerleşime sahne olmuş Kemalpaşa ve çevresine gelecek olan yerli ve yabancı ziyaretçiler için de son derece uygun bir fiziki donanıma sahiptir. Grup konaklamalarına uygun oda tiplerine ve geniş yemek alanlarına sahiptir. Bu sebeple; Smryna ile Sardes arasında bir geçiş noktası olan Kemalpaşa’nın, Nazarköy, Kazak Vadisi, Uluca Höyük, Kuru dere Kanyonu, Nif dağı gibi kültürel değere sahip önemli merkezlerine gelecek olan ziyaretçilerimize de konaklama, yeme içme, dinlenme hizmetleri verebilmektedir” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.