TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı’ya iki pazaryeri

Bayraklı’da sokak aralarından pazaryerlerini kaldırmak için çalışan Bayraklı Belediyesi, Osmangazi ve Çay mahallerine de otoparkı, spor sahası olan çok amaçlı pazaryeri kazandırmak için kolları sıvadı

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 08:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bayraklı’ya iki pazaryeri

Bayraklı Belediyesi mevcut pazaryerlerini baştan aşağı yenilerken bir yandan da çok amaçlı pazaryeri projelerini tek tek hayata geçiriyor. Alpaslan ve Nafiz Gürman Mahalleri’nde kapalı pazaryerlerini vatandaşların hizmetine sunan, Gümüşpala Mahallesi’ne ise içinde pazaryeri, spor tesisi ve düğün salonu bulunan çok amaçlı bir tesis yapan Bayraklı Belediyesi, Osmangazi ve Çay Mahalleleri’nde hayata geçireceği çok amaçlı iki tesisin daha projelerini tamamladı.

OTOPARKI, SPOR SAHASI OLAN PAZARYERLERİ

Osmangazi mahallesinde mevcut sokak arasında kurulan pazar, yeni yapılacak modern görünümlü tamamlandığında pazar alanı 4 bin 332 metrekareye çıkacak. 440 metrekare kapalı otoparkı bulunacak tesiste 250 pazarcı tezgah açacak. Pazaryerinin üst bölümü futbol sahası olacak. Çay mahallesine ise 3108/8 sokakta Alsancak Devlet Hastanesi’nin polikliniklerin bulunduğu alana yapılacak pazaryerinde ise spor tesisi ve otopark da yer alacak.

SAĞLIKLI, MODERN GÖRÜNÜNÜMLÜ PAZARYERLERİ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye olarak ilçenin farklı bölgelerinde ihtiyaçlara göre yatırımlar yaptıklarını belirterek, “Önümüzdeki süreçte de kentsel dönüşümle birlikte ilçemiz yeni alanlar kazanacak. Buralara halkımızın istekleri doğrultusunda parklar yapıp, yeni pazaryerleri inşa edeceğiz. Kültür merkezleri, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla Bayrakla İzmir’in parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Mahalle aralarında kurulan sağlıksız pazaryerlerinin yerine daha donanımlı, modern görünümlü alanlar inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

BAKIM VE ONARIMLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Bayraklı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü mevcut pazaryerlerinden Gümüşpala Kapalı Pazaryeri, Çamkıran Kapalı Pazaryeri, Yamanlar Kapalı Pazaryeri, 75. Yıl Kapalı Pazaryeri, Alparslan Kapalı Pazaryeri ve Yeni Girne Kapalı Pazaryeri bakım onarımları ve elektrik tesisatlarında iyileştirmeler yapılacağını belirtti. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.