TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Yeni bir dünya’ hedefini taşıyan tek parti

Saadet Partisi (SP) Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, adil bir dünyaya ulaşmak için kuvvete değil hakka dayalı, adil uluslararası bir düzenin kurulması gerektiğini belirtti

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2015 09:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
‘Yeni bir dünya’ hedefini taşıyan tek parti

 ULAŞ AŞIK

Partisinin il teşkilatlarını ziyaret eden Asiltürk, İzmir’de kadın kollarının düzenlediği ‘İl Divan Toplantısı’nda yaptığı konuşmada SP’li hanımlara hitap etti. Dünyanın 80 ayrı bölgesinde İslam coğrafyası başta olmak üzere, iç savaş, çatışma ve kaosun hâkim olduğunu bildiren Ebru Asiltürk, D-8’in aktif olarak çalıştırılması halinde dünyada ve İslam coğrafyasında olan kan ve gözyaşının yaşanmayacağını savundu.

AHLAKİ TAHRİBAT HIZLA YAYILIYOR

AK Parti hükümeti tarafından AB Uyum Yasaları çerçevesinde düzenlemeler yapıldığını dile getiren SP’li Asiltürk, bunlara bağlı olarak ahlaki tahribatın hızla yayıldığının altını çizdi. Bu düzenlemelerin bizim inancımızla, kültürümüzle, tarihimizle bağdaşmadığını ileri süren Ebru Asiltürk, “Bunlar toplumumuzun yapısını bozmaya yönelik uygulamalardır. AKP’nin 12 yıllık iktidarı döneminde olumlu icraatlar olarak algılanan Anayasa Referandumu, askeri vesayeti kaldırmaya yönelik adımlar, darbe ve darbecilerle mücadele sürecinde dün büyük başarı diye yapılanların bugün nasıl değiştirildiğini ibretle izliyoruz. ‘Biz yol yaptık, kalkındık’ diyorlar. Yol yapmakla kalkınma olmaz. Kalkınma ancak sanayileşme ve teknolojide yapılacak hamle ile olur. Dünya çapında marka olmuş firmalara sahip olmakla, yerli otomobilini, yerli uçağını yapmakla, bilişim teknolojisinde dünya ile yarışla olur” ifadelerini kullandı.

KARARLI, İNANÇLI VE TECRÜBELİYİZ

Kararlı, inançlı ve tecrübeli bir kadroya sahip olduklarını kaydeden SP Kadın Kolları Genel Başkanı Asiltürk, ‘yeni bir dünya’ hedefini taşıyan tek parti olduklarını vurguladı. Gelir dağılımının çok adaletiz olduğunu hatırlatan Asiltürk, güçlü ekonominin önemine dikkat çekti. Ebru Asiltürk Saadet Partisi olarak önerilerini ise şöyle sıraladı: “Fertten devlete kadar önce ahlak ve maneviyata önem verilecektir. Sanayi ve kalkınma hamlesi başlatılacaktır. Üretim, istihdam ve ihracata dayalı bir ekonomi uygulanacaktır. Ekonominin bünyesindeki faiz mikrobundan kurtularak, faizsiz ekonomik düzene geçilecektir. Ülkenin imkânlarından herkesin adaletli bir paylaşımla faydalanması sağlanacaktır. ‘Lider Ülke Türkiye’ ideali ile bağımsız politika uygulanacaktır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.