TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2014’e mutlu veda

Ataışığı Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Kostümlü Yılbaşı eğlence programı düzenlendi. Farklı kostümlerle eğlenceye renk katan minikler düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2015 10:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
2014’e mutlu veda

MEHMET ŞERİF TORAK

Düzenlenen etkinlikte Noel baba   ve palyaçolarda görev aldı ve minikleri doyasıya eglendirdi. 3 yaş , 4 yaş ve 5 yaş öğrencileri ve öğretmenler tarafından Türkçe ve  İngilizce 2 dilde müzik dinletisi sunuldu.     Programa gelen tüm veliler de çocuklarıyla birlikte gönüllerince eğlendiler. 

DOYASIYA EĞLENDİLER

Ataışığı Anaokulu Müdürü Asiye Eminoğlu yaptığı konuşmada "Bu gün siz değerli öğrencilerimizle yeni bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz. Bizler Atamızın ışığında bu ülkeye ışık olacak bu ülkeyi aydınlatacak nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bütün bir yıl yeni şeyler öğrendiniz bazen sıkıldınız bazen tekrar tekrar uygulamak hoşunuza gitti öğrendiklerinizi. Şimdi bütün bir yılın yorgunluğunu atmanız ve doyasıya eğlenmeniz için öğretmenlerimizle birlikte sizlere bu partiyi hazırladık. Doya doya eğlenin çocuklar " dedi.

ŞÖLEN HAVASINDA EĞLENCE

Velilerinde katılımıyla gerçeklesen parti bir şölen havasında geçti. Kostümleri ile dikkat çeken parti görülmeye değerdi cadılar korsanlar prensesler Noel baba ve Noel anneler periler örümcek adamlar mini mause sanki tüm masal kahramanları gerçek olmuştu . Bir an çocuk olasım geldi. Tüm öğrenciler müzikler eşliğinde dans ederek sunulan kurabiye ve pastalardan yiyerek eğlendiler ve eğlence okulun kapanış saati 17.de sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.