TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KSK seri peşinde

Yeşil-kırmızılılarda teknik direktör Yusuf Şimşek, “Gaziantep BŞB maçını kazanırsak devamı gelir, seri başlar” diye konuştu

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2014 08:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
KSK seri peşinde

PTT 1. Lig'de İzmir'deki ilk galibiyetini yarın Buca Arena'da konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan almak isteyen Karşıyaka'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek, “Bu maçı serinin başlangıcı olarak görüyor. İzmir'deki 2 lig (Antalya, Şanlıurfa) bir Türkiye Kupası (Altay) maçında rakip fileleri ancak 2 kez sarsabilen ve 3 puanı bir arada göremeyen yeşil-kırmızılılar hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürürken, Şimşek 'Bu maçı kazanırsak devamı gelir, seri başlar. Rakibimiz de sezona istediği gibi giremedi ve henüz galibiyetleri yok. İzmir'e iddialı geldiler ama biz de bu maça çok iyi hazırlandık.

İLK KEZ TAM KADRO

Orduspor deplasmanında iyi futbolumuzu sonuca yansıtamadık ama takımdan ciddi ışık aldım. Gaziantep Büyükşehir'i yenersek seri galibiyetlere başlarız. Bugün 3 puan alırsak bu başarının habercisi olur. Ben oyuncularıma güveniyorum, sahada en iyisini yapıp yüzümüzü güldürecekler” diye konuştu. Karşıyaka sezon başından bu yana ilk kez tam kadro olarak Güneydoğu ekibini ağırlamaya hazırlanırken dün akşamki idmanda futbolcuların son derece hırslı olduğu gözlendi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.