TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Güzelbahçe’de Kazım Çam devri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güzelbahçe İlçe Başkanlığına atanan Kazım Çam, görevini eski ilçe Başkanı Adnan Arslan’dan düzenlenen törenle teslim aldı

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2015 08:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP Güzelbahçe’de Kazım Çam devri

Devir teslim töreninde konuşan CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Alaattin Yüksel, örnek bir devir teslim töreni gerçekleştirdiklerini belirterek “Birlikte uyum içinde çalışmanın getirdiği başarının somut örneği olan Güzelbahçe’de Kazım Çam kardeşimizin ilçe başkanlığında CHP’nin bayrağı daha yükseklerde dalgalanacağına yürekten inanıyorum. Çünkü Kazım Çam, cesurdur, kararlıdır, çalışkandır. Her zaman onun ve Güzelbahçe örgütünün yanında olacağız” dedi.

BAYRAĞIMIZI DAHA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ

Beş yıl boyunca bu görevi büyük bir onur ve gururla yaptığını söyleyen eski İlçe Başkanı Arslan, “Şimdi bu görevi çok iyi yapacağına ve partimizin bayrağını, partimizin çıtasını daha yükseklere çıkaracağına inandığımız Kazım Çam ağabeyimize görevimi teslim etmekten büyük onur duyuyorum” diyerek Kazım Çam’a başarı dileklerinde bulundu.

“ÇITAYI YÜKSEKLERE ÇIKARTACAĞIZ”

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Kazım Çam ise “Bu anlamlı ve onurlu görevi kabul etmememe gibi bir lüksüm olamazdı. CHP’nin Güzelbahçe’deki çıtasını daha yükseklere çıkacağız. Tüm partililerimizle, gençlik ve kadın kollarımızla gece gündüz demeden çalışarak CHP’nin 2015 genel seçimlerde daha fazla oy alması için çalışacağız” diye konuştu.

İlçe başkanlığında düzenlenen törene CHP Parti Meclis Üyesi ve İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam ve Mustafa Moroğlu, CHP İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eski il başkanlarından Hilmi Değirmenci ve belediye meclis üyeleri katıldı. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.