TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM'de kavga: 5 vekil yaralandı

TBMM Genel Kurulu'ndaki kapalı oturumda AK Partili milletvekilleri ile muhalefet milletvekilleri arasında kavga çıktı

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2015 08:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
TBMM'de kavga: 5 vekil yaralandı

İktidar ile muhalefet partileri arasında sözlü tartışmanın ardından çıkan kavgada HDP milletvekili Ertuğrul Kürkçü, CHP milletvekilleri Musa Çam, Aykut Erdoğdu, Refik Eryılmaz ile Mahmut Tanal yaralandı. HDP milletvekili Ertuğrul Kürkçü'nün kafasından yaralandığı görüldü.

CHP'li Çam ile Eryılmaz'ın ambulansla Başkent Hastanesi’ne götürüldüğü belirtildi.  Kavganın ardından Kürkçü ve CHP'li Binnaz Toprak, Özgür Özel ve Sezgin Tanrıkulu sosyal paylaşım sitesi twitterdan açıklamada bulundu.

İşte o açıklamalar:

Ertuğrul Kürtçü: Ertuğrul Kürkçü AKP'li bir vekil tarafından başına aldığı darbeyle hafif yaralanmış, meclis revirinde müdahale edilmiş. Hastanede değil.

CHP'li Binnaz Toprak: AKP bu yasayı zorbalıkla geçirmeye çalışıyor! HDP'li üç milletvekili kadına hücum ettikleri için kavga çıktı. Şiddet Meclis'te.

Özgür Özel: AKP'nin meclisteki çekiçli faşist saldırısında yaralanan İzmir Milletvekili Musa Çam'ın tomografisi iyi çıktı. Diğer arkadaşlar da iyi. Oturumu açmak ve kapatmak için kullanılan sembolik tokmağı bile bir saldırı ve suç aletine dönüştüren AKP faşizminden iğreniyorum.

Sezgin Tanrıkulu: AKP yasa çıkarsa halka yapacağı faşist muamelenin provasını, mecliste direnen muhalefete saldırarak yapıyor! #İçGüvenlikYasasınaHayır (DHA/ANKARA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.