TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dostluk Kazandı

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Çiğli Nostalji Ligi’ne dostluk damgasını vurdu

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 07:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Dostluk Kazandı

AHMET TOPRAK

34 takımın katıldığı ve 2 grupta mücadele sonucunda çeyrek finale kalan Kafkaf Masterlar ve Çiğli Halk Eğitim Masterlar pazar günü kıyasıya yarıştı. Maçtan çok seyirci ve centilmenliğin dikkat çektiği mücadelede ilk yarı Çiğli Halk Eğitim’in 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı iki gol daha bulan Çiğli Halk Eğitim, 4-0 öndeyken sahaya atılan maytap ve konfetilerden dolayı hakem maçı10 dakika erken bitirdi. Böylece maçı Çiğli Halk Eğitim 3-0 hükmen galip kazanarak yarı finale çıktı. Kafkaf masterlar ise gecenin diğer maçını kaybeden Dostgücü takımıyla sıralama maçı oynayacak.

“TECRÜBE EDİNMİŞ OLDUK”

Kurulalı henüz 1 yıl olmayan ve katıldığı ilk turnuvasında çeyrek finale kalan Kafkaf Masterlar’ın Kaptanı Ersin Mengüverdi, “Bu ilk turnuvamızda tecrübe edinmiş olduk, bu turnuvalara renk getiren takım olacağız. Bizi turnuva boyunca yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederim. Masterlar ligi ve böyle özel turnuvalara desteğini veren Ivfa Veteranlar ve Masterların haber ve mücadelelerini yapan Yüksel Borcu’ya da teşekkür ederiz” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Kafkaf Masterların Teknik Direktörü Kadir Sever ise, “Oyuncularım takım olarak herşeyini sahada ortaya koydu. Tecrübesizliğimiz dez avantajımız oldu. Bundan sonraki turnuvalarda daha iyi olacağız. Kafkaf Masterlar ailesinin her bireyine ve 12. adam olan, bizi hiç yalnız bırakmayan çılgın taraftarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Mücadelede yaptığı katı defansıyla rakibe geçit vermeyen Aşkın Aslan da gecenin en iyileri arasındaydı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.