TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın: Unuttukları tek bir şey vardı; Millet

AK Parti Bayraklı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 17 Aralık’ın darbe girişimi olduğunu iddia ederek basın açıklaması ile tepki gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aydın: Unuttukları tek bir şey vardı; Millet

EMİNE ŞEKER - AK Parti Bayraklı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Bayraklı Sevgi Yolu’nda 17 Aralık ile ilgili basın açıklaması yaparak, darbe manşetleri sergisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aydın, “Her ne kadar bir kısım savcılar, polisler, gazeteciler aynı kurgunun içerisinde yer alsa da, hesaba katmayı unuttukları tek bir şey vardı. Millet” dedi.

HÜKÜMET BİR ŞEKİLDE ALAŞAĞI EDİLMEK İSTENİYORDU

AK Parti Bayraklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aydın, gazete manşetlerinden oluşan bir sergi açtıklarını belirterek, sergide bulunan manşetlerin 1960 ve 2013 yıllarına ait olduğunu açıkladı. Aydın, 1960 yılında Adnan Menderes’e yapılanların aynısını 17 Aralık 2013 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti hükümetine yapılmak istendiğini iddia etti. 1 yıl Türkiye’nin kara bir güne uyandığını ifade eden Aydın, “Kara bir gündü çünkü malum medya kuruluşlarının yolsuzluk adı altında başlattıkları sebepleri daha sonraları ortaya çıkacak, uzantıları hemen hemen devletin her kurumunda var olan örgütlü bir darbe girişimi gerçekleşiyordu. Birleştirme tapeler, önceden hazırlanmış manşetler, görevden öteye şova dönüştürülmüş operasyonlar. Kısacası Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en icracı hükümeti, çeşitli kumpaslarla sıkıştırılıyor ve müthiş bir algı operasyonu yönetilerek hükümet bir şekilde alaşağı edilmek isteniyordu. Ancak dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan olan biten her şeyin farkındaydı. Her ne kadar bir kısım savcılar, polisler, gazeteciler aynı kurgunun içerisinde yer alsa da, hesaba katmayı unuttukları tek bir şey vardı: Millet. Erdoğan kaderlerin de üzerinde bir kader olduğunu biliyordu ve milletin olan biten her şeyin farkında olduğundan emindi” dedi.

DARBE GİRİŞİMLERİNİ GÖREN AK GENÇLİK VAR

12 sene boyunca her yolun denendiğini söyleyen Aydın, sözlerine şöyle devam etti: “Bugüne kadar Dünya'nın her yerinde besledikleri devletin her kurumuna yerleştirilen amirini tanımayan doğrudan yabancı istihbarat örgütlerine bağlı Pensilvanya'dan emir alan paralel yapı, son koz olarak 17 Aralık'ta harekete geçirilmişti. Hamdolsun işin ciddiyetinin tüm kesimler farkına vardı ve bu hain oyun da milli iradenin tam yetkisiyle 30 Mart ve akabinde 10 Ağustos ile son buldu. Şimdilerde bu hain örgütün Cumhurbaşkanı’mızın deyimiyle inlerine giriliyor, bir bir yaptıklarının bedelini ödemeye yargı önüne çıkartılıyor. Bilinmelidir ki bu tarihi ihanetleri, darbe girişimlerini gören, okuyabilen ve her platformda tüm gücüyle karşı duran bir AK gençlik var. Allah bir daha hiç bir zalime, ülkemizin üzerinde karanlık emeller taşıyanlara fırsat vermesin. Tüm tehditlere, şantajlara karşı dimdik durabilen Recep Tayyip Erdoğanları da bu milletin başından eksik etmesin.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.