TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan’dan CHP Karabağlar’a ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığına atanan Orhan Polat ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2015 08:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan’dan CHP Karabağlar’a ziyaret

Karabağlar Belediyesi meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, Başkan Selvitopu'nu İlçe Başkanı Orhan Polat, yönetim kurulu üyeleri ile partililer karşıladı. Görevine yeni atanan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Orhan Polat ve yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Selvitopu, gençlerin siyasetteki yeri ve önemine dikkat çekti.

“KARABAĞLAR’I CHP’NİN KALESİ YAPACAĞIZ”

Selvitopu, “Yönetimde genç arkadaşlarımızın olmasından mutluluk duyarız. Her zaman geleceğin gençlerde olduğunu söylüyoruz.  Dinamik yapımızı ortaya koymak zorundayız. Atanan arkadaşlarımızın görevlerini yapmaya yardımcı olmak görevi bizlere düşecektir” dedi. 7 Haziran seçimlerinde en iyi sonucu almak için çalışacaklarının altını çizen Başkan Selvitopu, amaçlarının Karabağlar’ı CHP’nin kalesi yapmak olduğunu,  bu yönde tüm enerjilerini harcayacaklarını belirtti.  

“GENEL SEÇİMLERDE DE BAŞARILI OLACAĞIZ”

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Orhan Polat ise Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve meclis üyelerinin ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Yerel seçimlerde belediye başkanımızla kapı kapı dolaşarak seçimleri kazandık. Şimdi aynı çalışmayı genel seçimler için yapacağız. Sorumluluğumuzu biliyoruz. CHP'yi iktidara getirmek için tüm örgütümüzle birlikte yürüyerek zafere ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Başkan Selvitopu’nun ziyaretinde CHP Karabağlar eski İlçe Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Polat Manduz da partilileri yalnız bırakmadı. (HABER MERKEZİ)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.