TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Parti Meclisi bugün toplanacak

CHP’nin kurultaydan sonra en yetkili organı olan Parti Meclisi (PM), bugün saat 11.00’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında seçim gündemiyle toplanacak

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2015 08:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP Parti Meclisi bugün toplanacak

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, seçim gündemiyle toplanacak olan PM'den önce yaptığı açıklamada aday belirlemede tüzük hükümlerinin uygulanacağını, İstanbul, Ankara, İzmir dahil olmak üzere milletvekili adaylarının yüzde 85’inin önseçim yöntemiyle belirleneceğini söyledi. Kılıçdaroğlu,“Parti Meclisi toplantısından sonra geceli gündüzlü çok ama çok çalışacağız. Girmediğimiz ev, sıkmadığımız el, sorununa sahip çıkmadığımız hiçbir mağdur ve mazlum kalmayacak. 7 Haziran’da 4 yıllığına istediğimiz yetkiyi alacağız, iktidar olacağız ve CHP iktidarında ülkenin nasıl mutlu, huzurlu, kardeşçe yönetileceğini hem içte, hem dışta herkese göstereceğiz” dedi.

CHP MYK’nın sunacağı raporu görüşecek ve ayrıntılı değerlendirmeler yaparak kararlar alacak olan PM’nin toplantısından sonra aday adaylarının başvuruları alınacak, sandıklarda oy kullanacak CHP üyelerinin seçimiyle önseçimler yapılacak adaylar belirlenecek, seçim beyannamesi ile projeler kamuoyunun bilgisine sunulacak ve aralıksız devam edecek propaganda çalışmaları başlayacak. (İHA/ANKARA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.