TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor, Osmanlıspor’a bileniyor

Devre arası kampını Antalya’da tamamlayıp İzmir’e dönen Bucaspor, hafta sonu oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Takımdaki değişimin zaman içinde gerçekleşeceğini belirten Bucaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır ise, taraftardan anlayış beklediklerini belirterek, “Sonuçta elimizde sihirli değnek yok” dedi

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2015 08:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor, Osmanlıspor’a bileniyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, Antalya’da yaptığı bir haftalık devre arası kampını tamamlayıp, kendi tesislerine geçti. Günde çift idman yapan sarı-lacivertli ekip, daha çok teknik ve taktik çalışmalara ağırlık veriyor. Çalışmalara, idmanda takım arkadaşıyla çarpışarak sakatlanan Burak’ın dışında tam kadro devam eden İzmir ekibi, ligin ikinci yarısına Osmanlıspor karşılaşmasıyla başlayacak.

BAHADIR: "TARAFTAR İYİ BİR BUCASPOR İZLEYECEK"

Zirve takipçisi Osmanlıspor’la yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten teknik direktör Mustafa Bahadır, “Benim anlayışımda pas yapan, mücadele eden, rakibi oynatmayan bir takım görüntüsü var. Taraftarlar iyi bir Bucaspor izleyecek. Biraz sabır gerekiyor. Elimizde sihirli değnek yok ki dokunup değiştirelim hemen. Osmanlıspor maçında Luiz de dahil olmak üzere Erkan ve İskender’le 3 eksiğimiz var zaten” dedi.

“BİR HAFTALIK KAMP YETERLİ DEĞİL”

Yaptıkları bir haftalık kampın yeterli olmadığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Doğal olarak takım bir haftada hazırlanamaz. Zamanla bu eksikliklerimizi gidereceğiz. Bunu da zaten çift idmanlarla, özel grup antrenmanlarıyla yapıyoruz. Sabah akşam bu açığımızı gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

"OLUMLU GERİ BİLDİRİMLER OLDU"

Süresinin kısa olmasına rağmen kampın faydalı yönlerinin de olduğunu anlatan Bahadır şöyle konuştu:

“Kamp faydalı oldu ama bir hafta daha olsa daha iyi olacaktı. Fiziksel olarak oyun felsefesi olarak sıkıntı vardı takımda. Bu kadar kısa zamanda en azından kendi anlayışımızı takıma verdiğimize inanıyorum. Çünkü olumlu geri bildirimler oldu. Bilmeyen arkadaşlarımız bizi tanıdı. Bu anlamda kamp faydalı oldu” (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.