TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Poligon yolu ulaşıma açıldı

Metro inşaatı için açılan son şaftları da kapatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay’daki Poligon yolunu ulaşıma açtı. Alt yapı kuruluşlarının tretuvar alanlarında sürdürdüğü çalışmalar 10 gün içinde tamamladıktan sonra, bölgede yeni bir çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 07:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Poligon yolu ulaşıma açıldı

Metro inşaatı için açılan son şaftları da kapatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay’daki Poligon yolunu ulaşıma açtı. Alt yapı kuruluşlarının tretuvar alanlarında sürdürdüğü çalışmalar 10 gün içinde tamamladıktan sonra, bölgede yeni bir çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Üçyol-Üçkuyular metro hattı inşaatı sırasında tünel inşaatlarında ulaşım ve ikmali sağlamaya yönelik olarak açılan İnönü Caddesi Özdemir Sabancı Parkı içindeki şaft ile Poligon İnönü Caddesi trafik güzergahı üzerindeki şaftları kapattı. Şaftların kapatılmasıyla birlikte, çalışmalar sırasında İnönü Caddesi üzerindeki inşaat alanında yan yollardan tek şerit şeklinde verilen trafik normal yol güzergahında 4 şerit olarak işlemeye başladı. Alt yapı kuruluşlarının yol üzerindeki tretuvar alanlarında sürdürdüğü çalışmaların da 10 gün içinde tamamlanacağı bildirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmaların ardından bölgede yeni bir çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.