TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimdi de tırnak tartışması

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e “Harbiye'de vatanseverlik dersi  verilirken sen dersi mi kırdın yoksa okuldan mı kaçtın?” açıklaması ile başlayan tartışma sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Özel'in tırnağı bile olamazsın” sözüne MHP'den sert yanıt geldi

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Şimdi de tırnak tartışması

SAMİ GÖKÇE/ANKARA

MHP Genel Sekreteri ismet Ataman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bahçeli'ye yönelik olarak söylediği “Sen Necdet Özel'in tırnağı bile olamazsın” sözüne sert tepki gösterdi. AK Parti’nin, milletin haysiyeti ve devletin itibarını iki paralık ettiğini savunan Ataman, “Hafife alınamayacak bir zillet, görmezden gelinemeyecek bir rezalettir. Aziz ecdadımız Süleyman Şah’ın ruhu kahredilmiş, yaşanmış Türk asırlarının mirası linç edilmiş, milletimizin ihtişam ve kudreti yerin dibine geçirilmiştir. Bu gelişmeler üzerine, AOǒnin muhtarı Tayyip Erdoğan, muhtarlarla yaptığı toplantıda Cumhuriyet tarihinin en seviyesiz sözlerini söyleyerek oturduğu koltuğa, iddia ettiğinin aksine, bol geldiğini göstermiştir.Cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden, kaçak sarayda saltanat süren Recep Tayyip Erdoğan; söz ve fiilleriyle, tavır ve davranışlarıyla, tutum ve sinsi taktikleriyle ülkemizi kısır tartışmalarla boğmaktadır” dedi.

Ataman'ın açıklaması ise şu şekilde:

“Cumhurbaşkanlığının saygınlığını zedeleyen, millî ve tarihî vasfını aşağılara çeken bu şahıs, Türkiye’nin başına çöreklenmiş, bahtını ve ufkunu hepten perdelemiş durumdadır. Erdoğan’ın sürekli kısır tartışmalar üretmesi, bulduğu her fırsatta ucube değerlendirmeler yapıp ülkemizi anlam kargaşasına mahkûm etmesi kabul edilecek bir hâl değildir.

Erdoğan konuştukça Türkiye’nin tansiyonu yükselmekte, görüş ayrılıkları keskinleşmektedir.

Erdoğan, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’le ilgili açıklamaları üzerine, ‘Sen şu anda genelkurmay başkanımızın atılacak tırnağının bir paresi dahi olamazsın’ deme hadsizliğini göstermiştir.

SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYOR

Erdoğan bu haliyle akli ve kalbi melekelerini kaybetmiş bir görüntü çizmektedir. Sağlıklı düşünme, sağlıklı karar ve irade oluşturma yeteneğinden mahrum olduğu da anlaşılmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi, AOǒnin muhtarı Recep Tayyip Erdoğan’ın ciddiye alınacak bir yanının artık kalmadığına yürekten inanmaktadır. Erdoğan ıslah olmadan, makul bir terbiye düzeyine gelmeden Milliyetçi Hareket Partisi’nin muhatabı olamayacak, gündem oluşturmak amacıyla sarf ettiği temelsiz sözlerine asla itibar edilmeyecektir.

Öte yandan ihtimaldir ki, Erdoğan’ın fotokopisi Davutoğlu da yine haplanmış,  ayık kafa ile söylenmeyecek şeyler söylemekte, abuk sabuk konuşmaktadır.

İktidar döneminde partimizin Orhun Anıtlarına sahip çıkmadığından söz etmektedir. Her halde boş türbeyi söküp getiren kendi zihniyetleri gibi Orhun anıtlarını Türkiye’ye getirmemizi bekliyordu. Çok görmek istiyorsa parti genel merkezimizin önünde bire bir aynısı vardır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.