TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Türkiye artık çok güçlü bir ülke"

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "Türkiye 14 yılda daha da büyüdü ve gücüne güç kattı. Türkiye’yi dünya lideri bir ülke yapmak için şimdi birlik olma ve çalışma zamanı” dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 08:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
"Türkiye artık çok güçlü bir ülke"

SAMİ GÖKÇE/ANKARA

AK Parti Manisa Milletvekili Doç.Dr. Selçuk Özdağ, Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu belirterek, “Şu anda 2 milyon kişi barındırıyoruz. Biz bize sığınanları ya Türkiye'de barındırıyoruz Türk vatandaşı yapıyoruz, ya da başka ülkelere geçişlerini sağlıyoruz. Bu da Türkiye'nin ekonomik ve siyasal gücüyle alakalı. Ne kadar güçlü olursak, o kadar sözümüzü iyi dinletiriz. Türkiye büyürse, batı küçülür, Türkiye küçülürse batı büyür. Onun için Türkiye'yi büyütmek zorundayız, güçlü olmak zorundayız” dedi.

Manisa’da mahalle başkanlarıyla toplantıda bir araya gelen Özdağ Türkiye’nin büyümesi halinde, Türk dünyasının büyüyeceğini bunun için herkese görev düştüğünü anlattı. AK Parti'nin 9 defa seçim kazandığını ve Manisa’dan 450 bin oy alarak 10. seçimi kazanacaklarını savunan Selçuk Özdağ bunun için bütün partililerin canla başla çalışması gerektiğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.