TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hotar hız kesmeden devam ediyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar seçim çalışmaları kapsamında İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde ziyaretlerde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 08:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hotar hız kesmeden devam ediyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Ege Bölgesi Gırgır Balıkçıları Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Aksu’nun ev sahipliği yaptığı ziyarete dernek üyeleri ve çok sayıda balıkçı katıldı.  Balıkçılar özellikle kaçak avlanmanın balık neslini tehdit ettiğini bunun için caydırıcı yasalar çıkarılması gerektiğini vurguladı. Balıkçıları birebir dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar,  “Sizin bütün sıkıntılarınızı biliyorum. Uzun zamandır beklediğiniz Güzelbahçe Limanı’nın yapımı tamamlanmak üzere, dernek binanızı da genişleteceğiz. Sosyal devlet olmamızın bize vermiş olduğu görev sıkıntılarınızı çözmektir. Sizlerin de desteğiyle sorunları hep beraber çözüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu. Balıkçılar, bugüne dek gerçekleştirmiş olduğu yenilik ve yardımlarından dolayı Hotar’a teşekkür etti.

“GÜZELBAHÇE TEŞKİLATI’NA GÜVENİYORUM”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluştu. İlçe Başkanı Oğuz Tabaoğlu, “Genel başkan yardımcımız en baştan beri teşkilatımızın yanında oldu. Bize sunduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.  Nükhet Hotar, seçime sayılı günler kala devam eden çalışmalarda Güzelbahçe Teşkilatı’na güvendiğinin altını çizdi. Hotar sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlerden ricam sandıklara sahip çıkmanız. Çocuklarımızın ve onların çocuklarının da geleceği için her zamanki sloganımız olan ‘durmak yok yola devam’ diyoruz. Güzelbahçe’den bugüne dek bize ulaşan bütün sorunlarla ilgilendik, bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceğiz. Sizden bundan sonraki beklentimiz bir oya bir oy katın.”

NÜKHET HOTAR AKÜLÜ ARABAYLA MUTLU ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, seçim çalışmaları kapsamında aksatmadan sürdürdüğü ev ziyaretlerine Güzelbahçe’de de devam etti. Hotar ilk olarak Atatürk Mahallesi’nde oturan tedavi gören Aynur Güven’i ziyaret etti, tedavisi hakkında bilgi aldı. Ev ziyaretine devam eden Hotar, Maltepe Mahallesi’nde oturan Koah hastası olan ve sağlık nedeniyle yürüyemeyen 63 yaşındaki Ethem Doğan’ı evinde ziyaret etti. Nükhet Hotar, Güzelbahçe İlçe Başkanlığı tarafından akülü araba ihtiyacı olduğu tespit edilen Ethem Doğan’a akülü araba hediye etti. Gözyaşlarına hakim olamayan Doğan, “Genel başkan yardımcımıza çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiler. Bundan sonra yaşamım daha kolay olacak” dedi.

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ev ziyaretlerinin ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Hotar’ı İl Başkanı Bülent Delican ve yönetim kurulu karşıladı. Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Hotar Seçim Koordinasyon Merkezi ile yaptığı toplantıda seçime yönelik saha çalışmaları hakkında bilgi aldı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.