TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbol buluşmaları başladı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, futbolun paydaşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve projelerini paylaştığı Futbol Buluşmaları’nın ikincisi İzmir'de başladı

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2015 06:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Futbol buluşmaları başladı

İlki 16-17 Mart tarihlerinde Adana'da gerçekleştirilen organizasyonun İzmir etabındaki ilk toplantısı İzmir, Aydın ve Manisa'daki profesyonel kulüplerin gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ve antrenörlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in önceki gün saat 16.30'da İzmir, Aydın ve Manisa'da bulunan profesyonel kulüplerin başkanları ve futbol şube sorumluları ile bir araya geleceği toplantı ise dün saat 12.30'a ertelendi.

İzmir'deki Futbol Buluşmaları'nın saat 15.00'te başlayacak son oturumuna futbolun paydaşları, bürokratlar, BESYO müdürleri, belediye sorumluları ve MHK Bölge Sorumlusu katılacak.

İzmir Bölge Müdürlüğü'ne bağlı diğer illerde yer alan profesyonel kulüplerin temsilcileri ile illerdeki futbolun paydaşları, spor bürokratları, BESYO müdürleri ve belediyelerin spor teşkilatı sorumluları 27-28 Nisan'da Antalya'da yapılacak Futbol Buluşmaları toplantılarına davet edilecek. (İHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.