TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkçı Barınağı’nda pis görüntülere son

Kentin merkezi noktalarına modern ve estetik bir görünüm kazandırmak isteyen Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir Balıkçı Barınağı bölgesinde geniş kapsamlı temizlik ve yenileme seferberliği başlattı

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2014 08:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Balıkçı Barınağı’nda pis görüntülere son

Çalışmalarda, batmış ve kıyıya vurmuş tekneler, kaçak baraka, yapı ve iskeleler kaldırıldı, sorumlulara da cezai işlem uygulandı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Kent düzenini sağlamak ve ilçemizin merkezi noktalarını daha modern bir görünüme kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇEVRE KİRLİLİĞİ ÖNLENECEK

Karşıyaka’da çeşitli kurumların katkılarıyla hayata geçirilen temizlik seferberliği kapsamında, Mavişehir Balıkçı Barınağı bölgesi kaçak yapılardan arındırıldı, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçildi. Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmalar, Liman Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğiyle gerçekleştirildi. Çalışmalara Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler de katıldı.

20 KAMYON ÇÖP TOPLANDI

Temizlik seferberliği kapsamında bugüne kadar, denize batmış 15 ve kıyıya terk edilmiş 20 tekne kaldırıldı. Bölgeden 30 kamyon çöp temizlendi. Yürüyüş yolunu kesintiye uğratan yasa dışı yapı, baraka ile iskele ve dubalar kaldırılmaya başlandı. Sorumlulara da cezai işlem uygulandı. Çalışmaların sürekli hale getirileceği, çevre ve görüntü kirliliğini önleyecek tedbirlerin de en sıkı şekilde alınacağı belirtildi.

SÜREKLİ HALE GELECEK

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızın kıyı şeridini kaçak ve kötü görünümlü yapılardan temizlemek, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışıyoruz. Karşıyakalıların en çok uğradığı mekanlardan biri olan balıkçı barınağımızı da daha modern bir görünüme sokacağız. Çalışmalarımız sürekli hale gelecek. Kent düzenini hep birlikte sağlayacağız” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.