TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal Market yeni yerinde

Bergama Belediyesi’ne ait Sosyal Market, Barbaros Mahallesi Osman Bayatlı Caddesi numara 46’daki yeni adresine taşındı

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2015 07:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sosyal Market yeni yerinde

“Önce insan” anlayışından yola çıkarak sosyal belediyecilik adına önemli projelere imza atan Belediye, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla 2010 yılında Sosyal Market Projesi’ni hayata geçirmişti.

Bugüne dek çok sayıda vatandaşın hizmet aldığı Sosyal Market, şimdi Barbaros Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasında Bergamalı ihtiyaç sahiplerini bekliyor.

Vatandaşlar tarafından bağışlanan ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırma esasına dayalı olarak çalışan Sosyal Market’te gelinlikten abiye elbiseye, paltodan ayakkabıya varan geniş yelpazedeki konfeksiyon ürünleri, beyaz eşya ve ev gereçleri bulunuyor.

İhtiyaç sahiplerinin uygulamadan yararlanabilmesi için Sosyal Market’e gelerek form doldurmaları gerekiyor. Formu dolduranlar, Sosyal Market’te bulunan ürünler arasından ihtiyaçları doğrultusunda seçtikleri parçalara sahip olabiliyor.

Vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Sosyal Market, Belediyemizin en önemli sosyal projelerinden biri. Duyarlı vatandaşlarımızın yardımlarıyla desteklenen Sosyal Market, 5 yılda yüzlerce vatandaşımıza temas etti. Bu sayıyı daha yukarıya taşımak ve daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için yardımsever insanlarımızın desteklerini arttırmalarını istiyoruz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.