TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 Mekan 1 Yemek

1 Mekan 1 Yemek’te bugün sizler için Aliağa’nın pizza mekanlarından olan Panino Fabs’a konuk olduk

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 06:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
1 Mekan 1 Yemek

FADİME DUMLUPINAR

Panino Fabs Aliağa’nın sahibi bir bayan olan Evren Atalay Öztürk. Üç senedir açık olan bu mekan her türlü pizza çeşidini bulabileceğiniz bir mekan. İki katlı olan bu mekanın bir ön bir de yan terası var. Fiyatlar konusunda ise herkesin bütçesine göre yiyebileceği lezzetli ürünler bulmak mümkün. Mekanın sahibi Evren Atalay Öztürk kendisi hakkında ve bu mekanı nasıl açtığı hakkında bizlere, “Karşıyaka ticaret meslek lisesi mezunuyum. Evli ve iki çocuk annesiyim. Bu işi eşimle beraber yürütüyoruz. KOSGEP’den Girişimcilik sertifikası alarak İzmir’in Aliağa ilçesine eşimle beraber Franchesing sistemi ile bu pizzacı dükkanıyla yatırım yaptık” dedi.

AYLIK VE DÜZENLİ KAMPANYALARIMIZ VAR

İşletmede Franchesing sisteminden kaynaklık olan çeşitli kampanyalar sayesinde müşteri çektiklerini belirten Öztürk, kampanyalar hakkında bilgi verdi. Öztürk, “Pizzalarda büyük boyda ikinci Pizza 4 Türk lirası.  Jumbo boylarda ise ikincisi 5 Türk lirası farkla alabiliyorsunuz. Ayrıca ayın pizzasında yüzde elli bir indirim uyguluyoruz” diye konuştu.

HEDEF KİTLEMİZ GENÇLER

Aliağa’da tüm okul kantinlerine pizza sattıklarını belirten Öztürk, şöyle konuştu: “Hedef kitlemiz ağırlıklı olarak gençler olmakla birlikte. Kapımız gelen her kesime açıktır. Mekanımızı gençlere yönelik yaptık. Ağırlıklı olarak gençler gelerek pizzalarımızdan yiyor. Zaten 20’yi geçkin pizza çeşidimiz var. Bu pizzaları gelenler ister burada yiyebiliyor, isteyenler için ise beş adet motosikletli kuryemiz ile zamanında aksatmadan pizzalarını sıcak servis edebiliyoruz. Pizzalarımızda hiçbir donmuş malzeme kullanmıyoruz. Ustalarımız pizzaları el değmeden özel eldivenler sayesinde hazırlıyor. Franchesing sisteminin getirmiş olduğu ve devletin bize öngördüğü hijyen ve temizlik kriterleri içerisinde pizzalarımızı hazırlamaktayız. Ayrıca pizzalarımızda sos olarak cevizli sos kullanılır. Pizzalarımızı diğer pizzalardan ayıran fark ise özel olarak hamurunun süt ile yoğurulmasıdır. Asıl tadı veren budur. Ürünlerimizi en kalitesinden seçer özenle pizzaları hazırlarız. Buradaki halk bizi sevdi, beğendi, kabullendi. Aliağa’daki 1 numaralı pizza mekanı olmamız zaten bunun göstergesi.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.