TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti adayları çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti İzmir Milletvekili adayları Hüseyin Kocabıyık ve Talip Uzun Çeşme’de meslek örgütleriyle bir araya geldi. Gazetecilerin de sorularını yanıtlayan vekil adayları, seçim gezilerine başladıkları günden bu yana büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılaştıklarını vurguladılar

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2015 08:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Parti adayları çalışmalarını sürdürüyor

Çeşme’de meslek örgütleriyle bir gelen AK Parti İzmir Milletvekili adayları Hüseyin Kocabıyık ve Talip Uzun, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gezilerde yapılan bazı ideolojik eleştirilerle de karşılaşıyoruz diyen AK Parti birinci bölge adayı Hüseyin Kocabıyık, “Cumhurbaşkanına küfretmek için gazete çıkıyor, alıyorsunuz, okuyorsunuz, kimse size bir şey diyor mu dediğimiz zaman kabul ediyorlar” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU VAADİNDEN DÖNER

Haziran’daki seçimde AK Parti iktidarının olmadığı bir Türkiye’yi hayal etmek bile istemiyorum diyen Hüseyin Kocabıyık, “Devlet Bahçeli ve Selahaddin Demirtaş’ın başbakan yardımcısı, Kılıçdaroğlu’nun da başbakan olduğu bir koalisyon hükümeti Türkiye’yi bitişe sürüklemektir, o zaman, şimdi bol keseden vaatlerde bulunan Kılıçdaroğlu’nun diyeceği sözü size şimdiden söyleyeyim, ‘ben tek başına iktidar olursam size bunu vereceğim dedim, başbakan olursam demedim, şu an koalisyondayız, vaatlerimizi yerine getiremiyoruz’ diyerek sözlerinden dönecektir” dedi.

BU ÜLKEDE DEMOKRASİ…

İzmir’de 2015 Kitap fuarına gittiğini söyleyen AK Parti Milletvekili Adayı Kocabıyık, “İğne atsan yere düşmezdi tabiri yetersiz kalır, o kadar kalabalık vardı ki, bir şey dikkatimi çekti fuarda, muhalif yazarların önünde de uzun kuyruklar vardı, diğer yazarların önünde de. Türkiye kitap çeşitliliği açısından dünyada 11. sıraya yükseldi, kitap ekonomisi açısından ise 12. sıraya. Bu haldeyken bizim demokrasimiz ne geriye gider ne darbe alır, aksine daha da güçlenir. Kitap okunan bir ülkede demokrasiye hiçbir şey olmaz” şeklinde konuştu.

Kavgayı Bir Yerde Yaparım

Siyasete yeni bir bakış açısı kazandıracağını ve her şeye rağmen barış dilini kullanacağını ifade eden Hüseyin Kocabıyık, “Kavganın hiçbir şeye faydası yok. Milletvekili seçildikten sonra da ilk işim Aziz Kocaoğlu’ndan randevu almak olacak. Karşılıklı derin kırgınlıklar olmasına rağmen bunu yapacağım, gel birlikte İzmir için bir şeyler yapalım diyeceğim. Partimden tepkiler gelse dahi bunu yapacağım. Barış dilini hâkim kılacağım. Ben bir tek şey için kavga ederim o da demokrasiye müdahale olursa, her ne kadar kavgasız daha iyi siyaset yapılacağını savunsam da, kavgadan kaçmam, orada kavga ederim” dedi.

İZMİR’DE AK PARTİ 3-0 AVANTAJLI

AK Parti İzmir adaylarından Talip Uzun ise AK Parti’nin İzmir’de avantajlı olduğunu söyledi. “Avantajların ilki 13 yıllık iktidarda başımızı öne eğecek hiçbir şey yapmadık”  diyen Talip Uzun, “İzmir’de çok iyi bir listeyle yola çıktık, o listenin başında ise sessiz sedasız ama dünya çapında işler başaran, arı gibi çalışkan bir insan, Veysel Eroğlu var, bu da ikinci avantajımız” açıklamasında bulundu. Üçüncü avantajın ise bu seçime ideolojik kamplaşma içerisinde gidilmemesi olduğunu belirten Uzun, “CHP’yi hiç görmemiş şehirlerin insanları belki bir nebze kanabilir Kılıçdaroğlu’nun vaatlerine ama İzmirliler CHP’nin hiçbir şey yapamayacağını çok iyi biliyor, çünkü yıllardır yerel yönetimde bizzat yaşadılar onu, biz kendimizi ve hizmetlerimizi anlatmak için günlük yaklaşık 10 km yol katediyoruz, insanların bunu dikkate almasını rica ediyoruz” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Bugüne kadar AK Parti iktidara gelmeden önceki dönemlerde de hizmet odaklı partilerin iktidara veya iktidar ortaklığıyla Türkiye’nin yönetimine geçtiklerini söyleyen Talip Uzun,  “Onlar, suflörlerin yönlendirmesiyle hareket ediyorlardı, suflörler söylüyorlardı onlar da yapıyorlardı, sonra vatandaşın gözünde iktidardakiler kötü görünüyordu. AK Parti işte geldi geleli bu hain suflörleri temizlemekle uğraştı. Şimdi ikinci yarı başladı, bugüne kadar kimsenin ikinci yarıya geçmesine izin vermediler, şimdi AK Parti’ye de izin vermemeye çalışıyorlar, işte bunların gölgesinde bir seçim geçireceğiz, biz bu hain güçlere izin vermemek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.