TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutlulukları paha biçilemez

Yaklaşık 2-3 ay önce ev sahipleri tarafından evden atılan Selman Baş ve eşi Emel Baş’ın durumlarını konu alan bir habere gazetemizde yer vermiştik. Yardımseverlerin desteğini beklediklerini dile getiren çiftin mutluluğu yaşamaları uzun sürmedi

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2014 07:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mutlulukları paha biçilemez

DİLEK BAKIRKAYNAK - 6 yıllık evli olan 42 yaşındaki Emel Baş ve 34 yaşındaki eşi Selman Baş,  2-3 ay önce uzun yıllardır evinde oturduğu ev sahibi tarafından kapı dışarı atılmıştı ve eşyalarına kira karşılığı el konulmuştu.  2008 yılında geçirdiği rahatsızlıktan sonra çalışamaz hale gelen Selman Baş, gazetemize yaptığı açıklamada sıkıntılarını dile getirerek yardıma ihtiyaçlarını olduğunu ifade etti. Ege Roman Dernekleri Federasyonu bünyesinde bulunan İzmir Tüm Demokratik Engelliler Dayanışma Derneği  Başkanı Selahattin Şen, yardıma muhtaç çifte sahip çıkarak, prosedürler dahilinde ne yapılması gerekiyorsa yapmak için gerekli adımları attı.

BAŞKAN PEKDAŞ HAREKETE GEÇTİ

Ege Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Özcan Çayırlı, İzmir Tüm Demokratik Engelliler Dayanışma Derneği  Başkanı Selahattin Şen ve Doğa ve Fayton Kültürü Yaşatma Derneği Genel Başkanı M. Oktay Cantülay, konuyu Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a ileterek desteklerini beklediklerini dile getirmişti. Başkan Pekdaş ise konu üzerine harekete geçip çiftin evinin A’dan Z’ye eşyalarını tamamlayarak Baş ailesinin mutluluğuna vesile oldu. Federasyon ve Dernek başkanları Baş çiftinin evine ‘hayırlı olsun’a giderek Konak Belediye Balkanı Sema Pekdaş’a yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Emel Baş ve eşi Selman Baş ise kız çocukları olursa adını Sema, erkek çocukları olursa Selahattin Özcan koyacaklarını belirterek Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Federasyon ve dernek başkanlarına teşekkürlerini bir borç bildiklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.