TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

All-Star’da Kenny Gapriel fırtınası

Türkiye Basketbol Ligi All-Star 2015 organizasyonunda Pınar Karşıyakalı Kenny Gabriel'in fırtınası esti

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2015 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
All-Star’da Kenny Gapriel fırtınası

Pek çok maçta yaptığı müthiş smaçlarla yeşil kırmızılı taraftarları ayağa kaldıran Kenny Gabriel, Ankara Arena'da gerçekleşen All-Star etkinliğinde smaç şampiyonu olarak yeteneğini tüm Türkiye'ye gösterdi.

Geçen sezon da Yunanistan'da smaç şampiyonu olan ABD'li oyuncu, özellikle kafasına yeşil kırmızılı taraftarların giydiği kar maskelerinden geçirerek yaptığı smaçla büyük beğeni topladı. Gabriel'in hareketinin yer aldığı fotoğraf, All-Star'ın en iyi karesi seçildi.

All-Star maçına Asya Karması'nda ilk 5'te başlayan Pınar Karşıyakalı Boby Dixon, hava atışına kendisi gibi kısa boylu Galatasaraylı Arroyo'yla birlikte çıktı.

Gabriel, maç kadrosunda yer almamasına rağmen 2'nci periyotta Pınar Karşıyaka formasıyla oyuna dahil olarak müthiş bir smaçla tribünleri ayağa kaldırdı. Maçın ardından Dixon, Gabriel ve Royal Gaziantep Basket forması giyen eski Pınar Karşıyaka'lı Williams sahne aldı. Üçlünün geçen yıl Pınar Karşıyaka'nın aynı salonda Türkiye Kupası'nı kazandığı maçtan sonra olduğu gibi Ankara'nın Bağları şarkısı eşiğinde göbek atması tribünde alkış tufanı kopardı.

PINAR KARŞIYAKA PARİS'TE

EUROCUP 2'nci Tur M Grubu'nda ilk iki maçını farklı kazanarak liderlik koltuğuna kurulan Pınar Karşıyaka, yarın 3'te 3 için Paris Levallois'e konuk olacak. Palais Des Sports Marcel Cerdan'da saat 21.30'da başlayacak mücadeleyi TRT Spor naklen yayınlayacak. Pınar Karşıyaka, 2012-13 sezonunda Eurochellenge Cup'ta karşılaştığı rakibiyle oynadığı 3 maçın 2'sini kazanarak adını final four'a yazdırmıştı. Paris temsilcisi grupta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet elde etti. Antrenör Ufuk Sarıca, "Grupta avantajlı konumdayız. Bu deplasmandan da galibiyetle dönersek tur için yolu yarılarız" dedi.  (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.