TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kaç kız öğrenci taciz edilmiştir?”

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, Kepez Atatürk Anadolu Lisesi'ne yeni atanan kadın müdür yardımcısının, kız öğrencilerin kısa etek giymesini önlemek için erkek öğrencileri peşlerine takıp bundan vazgeçirme önerisini TBMM'ye taşıdı. Serter, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya “Kısa etek giyen kaç kız öğrenci uyarılmış, kaç kız öğrenci taciz edilmiştir?” diye sordu

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2015 08:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Kaç kız öğrenci taciz edilmiştir?”

Serter'in Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yazılı olarak yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na sunduğu soru önergesi şöyle: “Bazı basın organlarında çıkan haberlerde, Antalya ili Kepez ilçesi Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Filiz Günal okuldaki sınıf başkanları ile toplantı yaptığı, bu toplantıda erkek sınıf başkanlarından bir ekip kurduğu bu ekibe kısa etekle gelen kız öğrencileri uyarma, uyarıları dikkate almayan kız öğrencileri de taciz etme talimatı verdiği, ciddi bir şekilde yer bulmuştur. Bu bilgiler doğrultusunda:


-Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi geçen müdür yardımcısı Filiz Günal ile ilgili soruşturma açılmış mıdır? Açılmış ise soruşturma hangi aşamadadır?

-Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi'nde yaşanan olayda adı geçen Filiz Günal hangi tarihte müdür yardımcısı olarak atanmıştır?

-Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi'nde yaşanan olayda adı geçen müdür yardımcısı Filiz Günal hangi sendika üyesidir?

-Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Filiz Günal'ın talimatı ile kısa etek giyen kaç kız öğrenci uyarılmış, kaç kız öğrenci taciz edilmiştir?” (DHA/ANKARA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.