TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor’da turnike şoku

PTT 1'inci Ligi'nde pazartesi günü Manisaspor ile oynadığı mücadelede taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan () tribün kapatma cezası alan Bucaspor'da turnike skandalı patlak verdi

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2015 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor’da turnike şoku

PFDK, küfürlü tezahürat yüzünden tüm tribünleri kapatırken, sezon başından bu yana seyirci alınmayan balkon tribünü ceza kapsamı dışında kaldı. Ancak balkon tribününe Passolig sistemine uygun turnike konulmadığı için, yönetim cezanın uygulanacağı son iç saha maçı olan kritik Adana Demirspor randevusunda yasak olmamasına rağmen buraya seyirci alamayacak.

Başkan Çetin Kayışlı, eski yönetimin sezon başında balkon tribününe turnike kurdurmadığını belirterek, "Bu şartlarda balkonu açma şansımız yok" dedi. PFDK'nın verdiği kapatma cezasını ağır bulan Başkan Kayışlı, “Protokol tribünün yanındaki B2 tribününde Futbol Akademisi öğrencileri oturuyordu. Küçücük çocuklarda mı küfür etti? Gözlemci nasıl böyle bir rapor yazar anlamadık. Ayrıca skorboardun bulunduğu kale arkası tribününden de sahaya ne yabancı madde atıldı, ne de küfür edildi. Avukatımız aracılığı ile görüntüler eşliğinde itirazımızı Futbol Federasyonu'na yapacağız” dedi. DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.