TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Konfederasyonu Kılıçdaroğlu’yu ağırlayacak

İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan, TBMM’de CHP Lideri ile yaptığı görüşme sonunda Kılıçdaroğlu’nun 7 Mart’ta İzmir’de konfederasyon ile buluşacağını açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2015 08:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir Konfederasyonu Kılıçdaroğlu’yu ağırlayacak

NİHAT AK

İzmir Konfederasyonu 7 Mart’ta İzmir’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak. İlk toplantısını İzmir Valisi Mustafa Toprak ile gerçekleştiren İzmir Konfederasyonu, bünyesindeki federasyonlarla CHP Lideri Kılıçdaroğlu’yu konuk etmeye hazırlanıyor.

“BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan, TBMM’de CHP Lideri ile yaptığı görüşme sonunda Kılıçdaroğlu’nun 7 Mart’ta İzmir’de konfederasyon ile buluşacağını ifade ettiğini açıkladı. Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği ve Ege ve İç Anadolu Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Necati Ünal’ın da katıldığı ziyarette, Ademhan, 7 Mart’taki buluşmayla İzmir demokrasi ve STK kültürüne önemli bir katkı yapacaklarına inandıklarını söyledi. Ademhan, “CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ile yaptığımız görüşmede konfederasyonumuzu ve faaliyetlerimizi takip ettiğini söyledi. 7 Mart’ta İzmir’deki programında bizimle bir araya gelmek istediğini kaydetti. Konfederasyonumuzun ana muhalefet partisinin lideri ile İzmir’de buluşması bizim için önemli. Yönetim kurulu ve tüm bileşenlerimiz kent ve ülke gündemi hakkındaki görüşlerimizi ve beklentilerimizi aktaracağız” dedi. Etkinlik 7 Mart’ta Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.