TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Başkan Sibel Özenir

Sibel Özenir, CHP İzmir Kadın Kolları İl Başkanı seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 08:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yeni Başkan Sibel Özenir

ANIL YIKGEÇ

CHP İzmir Kadın Kolları yeni başkanını seçti. Güzelbahçe, Aliağa ve Karşıyaka Kadın Kolları başkanlarının aday olduğu seçimden Karşıyaka Kadın Kolları eski Başkanı Sibel Özenir seçildi. Genel seçimler öncesinde CHP İzmir Kadın Kolları İl Başkanı Özgün Utku görevinden istifa ederek 1’inci bölge milletvekilliği aday adaylığı için genel merkeze başvuru yapmıştı. Bunun üzerine yeni başkan seçmek üzere oylama yapıldı. İlçe kadın kolları başkanları öğle saatlerinde, İl Başkanı Bedri Serter’le il binasında yaklaşık bir buçuk saat süren bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ardından CHP’li kadınlar kendi başkanlarını içlerinden seçerek Karşıyaka Kadın Kolları İlçe Eski Başkanı Sibel Özenir’i il başkanlığına getirdi. Sibel Özenir’in adı genel merkeze gidecek ve ataması bekleniyor.

TÜM KADIN KOLLARI İLE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bir buçuk saat süren toplantının sonunda konuşan CHP İl Başkanı Bedri Serter, “Tüm ilçe Kadın kolları başkanlarımız nasıl bir kadın kolları başkanı istediklerini söyledi. Sonrasında küçük bir İstişareyle kadın kolları başkanlığının ilçe kadın kolları başkanı arasından çıkmasına kanaat getirdik. Ve kendilerini toplantıya bıraktık. Yarım saat süren bir toplantıdan sonra Karşıyaka İlçe Başkanı Sibel Özenir’i kadın kolları il başkanı olarak seçtiler. İnanıyorum bundan sonra tüm kadın kolları arkadaşlarımızla iç içe, kol kola, can cana mücadele edeceğiz.  Genel merkez ataması gerçekleştirildikten sonra yönetimimizi oluşturacağız. Güç birliğiyle beraber dedikoduya yer vermeden bu kararı alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İZMİR’İN NELER YAPACAĞINI GÖSTERECEĞİZ

CHP İl Kadın Kolları Başkanı görevine seçilen Sibel Özenir, partide bahar havasını yaşatan hadiselere ön ayak olanlara teşekkür etti. Bugün neler yapacaklarını konuşmaya geldiklerini ve bir sürprizle karşılaştıklarını ifade eden Özenir, “Ben bugüne kadar kız kardeşimin olmayışına çok üzülürdüm burada görev yaptıktan sonra bir sürü kız kardeşim ve yoldaşımla çalışmaya devam ettim. Bundan sonra da kardeşlerimle mücadeleye devam edeceğim. Bugün alt hazırlık yapılmadan oluştu. 2 aylık süreçte arkadaşlarıma çok ihtiyacım var. Yolumuza devam edeceğiz. Güzelbahçe ve Aliağa İlçe Başkanlarımız aday olmuştu. En büyük destekçim onların olacağını düşünüyorum. Birlikte oluşturacağımız yönetimde ilk aday isimleri o iki ilçeden istiyorum. İzmir’in daha neler yapacağını göstereceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.